ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ!!!''ΔΑΣΚΑΛΟΣ'' Ισχυρίζεται ότι είναι η Μετενσάρκωση του Ιησού και έχει ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπαδούς!!!(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!)



ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ!!!''ΔΑΣΚΑΛΟΣ'' Ισχυρίζεται ότι είναι η Μετενσάρκωση του Ιησού και έχει ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπαδούς!!!(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!)



Στις ερημιές της Σιβηρίας, χιλιάδες άνθρωποι έχουν μαζευτεί σε μια κοινοπολιτεία μικρών χωριών που ονομάζεται Petropavlovka.


Τι θα οδηγούσε τους ανθρώπους αυτούς να αφήσουν τα πάντα και να μετακομίσουν σε ένα εξοχικό σπίτι σε ένα από τα πιο ψυχρά και απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη; Η απάντηση είναι η εξής: η (ψευδ)αίσθηση ότι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Υιό του Θεού κατά σάρκα. Η Petropavlovka λοιπόν φιλοξενεί περίπου 5.000 «Βισσαριονίτες», που λατρεύουν έναν άνθρωπο ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο Ιησούς μετενσαρκωμένος.



Ο Βησσαρίωνας, γνωστός ως “Δάσκαλος”, ζει σε μια ιδιωτική περιοχή, αλλά οι οπαδοί του ακούνε τα κηρύγματά του όπου συζητά θέματα όπως η χορτοφαγία, η μετενσάρκωση και η επερχόμενη αποκάλυψη, για την οποία λέει ότι θα είναι μια «μεγάλη πλημμύρα». Πριν έρθει αυτή η μέρα, ο Βισσαρίνος ελπίζει να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου.



Οι οπαδοί του μελετούν επίσης την «Τελευταία Διαθήκη», «δέκατο» βιβλίο του Βισσαρίωνα, που περιλαμβάνει τη φιλοσοφία, τις περιγραφές των αλλοδαπών και τις προειδοποιήσεις για το μέλλον. Απαγορεύεται στους οπαδούς του να πίνουν και να καπνίζουν ή να χρησιμοποιούν χρήματα.



Και μη χειρότερα….


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
!-- Composite Start -->
Loading...
Από το Blogger.