ΔΕΟΣ!!!ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!!!Αρχιμανδρίτης π.Διονύσιος Κατερίνας προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής, πνευματικό τέκνου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου!!!Από την εποχή του Χριστοδούλου είχε να ειπωθεί τέτοιος λόγος!!!''Χριστόδουλος βγαίνει κάθε 500 χρόνια''!!![2 ΒΙΝΤΕΟ]ΔΕΟΣ!!!ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!!!Αρχιμανδρίτης π.Διονύσιος Κατερίνας προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής, πνευματικό τέκνου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου!!!Από την εποχή του Χριστοδούλου είχε να ειπωθεί τέτοιος λόγος!!!
''Χριστόδουλος βγαίνει κάθε 500 χρόνια''!!![2 ΒΙΝΤΕΟ]


Από την εποχή του Χριστοδούλου είχε να ειπωθεί τέτοιος λόγος

Χριστόδουλος βγαίνει κάθε 500 χρόνια

Ένας άνθρωπος, ένας Χριστόδουλος αντιμέτωπος με 1000 σατανάδες

Με το ράσο σημαία η νίκη είναι βεβαίασχόλιο Γ.Θ : Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτό δεν ήταν ομιλία, ήταν Έπος! Από την εποχή του Χριστοδούλου είχε να ειπωθεί τέτοιος λόγοςΑρχιμανδρίτης π.Διονύσιος Κατερίνας προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής, πνευματικό τέκνου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
!-- Composite Start -->
Loading...

loading...
Από το Blogger.