ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ!!!Εκτός ηλεκτρονικών πλειστηριασμών όλα τα ακίνητα αξίας έως 300.000 ευρώ!!!

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ!!!
Εκτός ηλεκτρονικών πλειστηριασμών όλα τα ακίνητα αξίας έως 300.000 ευρώ!!!
Στην προστασία όλων των ακινήτων αξίας μέχρι 300.000 ευρώ, εξαιρώντας τα από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, θα προχωρήσουν οι τράπεζες.
Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον στο πρώτο διάστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, όλες οι κατοικίες, κύριες ή δευτερεύουσες, με αξία κάτω των 300.000 ευρώ, δεν πρόκειται να τεθούν σε πλειστηριασμό.
Οι τράπεζες έχουν επισημάνει ότι και οι ίδιες είναι ευαίσθητες στο θέμα των πλειστηριασμών και δεν επιζητούν να βγάλουν αδιακρίτως στο σφυρί τα σπίτια του κόσμου, παρά μόνο να απομονώσουν και να παραδειγματίσουν τους στρατηγικούς κακοπληρωτές.
Σημειώνεται ότι οι πλειστηριασμοί από τις τράπεζες είναι ουσιαστικά «παγωμένοι» κατά την τελευταία οκταετία. Συμπεριλαμβανομένων και των πλειστηριασμών με επισπεύδοντες το Δημόσιο ή ιδιώτες, οι πλειστηριασμοί πέρυσι ανήλθαν σε 4.800. Για φέτος, το πρόγραμμα των πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία αφορούσε 5.600 ακίνητα. Πρόκειται για τις χρονιές με τα μικρότερα νούμερα, κατόπιν μιας συνεχώς φθίνουσας πορείας μετά το 2009, οπότε είχαν διεξαχθεί 52.000 πλειστηριασμοί.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
!-- Composite Start -->
Loading...

loading...
Από το Blogger.