ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;;;Εκτός Google και Youtube σε αρκετές περιοχές του πλανήτη ενώ σε ορισμένες χώρες οι ιστοσελίδες έχουν «πέσει» εντελώς!!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;;;Εκτός Google και Youtube σε αρκετές περιοχές του πλανήτη ενώ σε ορισμένες χώρες οι ιστοσελίδες έχουν «πέσει» εντελώς!!!
 

Προβλήματα στην πρόσβαση στο Google και το Youtube παρουσιάζονται σε αρκετές περιοχές του πλανήτη, ενώ σε ορισμένες χώρες οι ιστοσελίδες έχουν «πέσει» εντελώς.

Αντίστοιχα προβλήματα παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Google όπως το Google Maps και το Google Drive.

Προς το παρόν είναι άγνωστος ο λόγος των προβλημάτων σύνδεσης και η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, όσο και στη βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία. Το YouTube σε σταθερούς υπολογιστές μοιάζει επίσης να μη λειτουργεί, ωστόσο για κάποιους χρήστες είναι προσβάσιμο μέσω κινητού τηλεφώνου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
!-- Composite Start -->
Loading...

loading...
Από το Blogger.