Ο ποταμός του αίματος!!!ΣΕ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!Οι ντόπιοι είναι τρομοκρατημένοι που βλέπουν το ποτάμι που περνάει από την πόλη τους να έχει γίνει κόκκινο «σαν μια ταινία τρόμου»!!![ΒΙΝΤΕΟ]Ο ποταμός του αίματος!!!ΣΕ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!Οι ντόπιοι είναι τρομοκρατημένοι που βλέπουν το ποτάμι που περνάει από την πόλη τους να έχει γίνει κόκκινο «σαν μια ταινία τρόμου» !!![ΒΙΝΤΕΟ]

Σε αίμα μετατράπηκε τοπικό ποτάμι.Ο ποταμός του αίματος: Οι ντόπιοι είναι τρομοκρατημένοι που βλέπουν το ποτάμι που περνάει από την πόλη τους έχει γίνει κόκκινο «σαν μια ταινία τρόμου» Τρομερά πλάνα δείχνουν ένα ποτάμι σε μια κινεζική πόλη που έγινε κόκκινη.Οι ντόπιοι περιγράφουν ότι η αηδιαστική πλωτή οδός είχε μυρωδιά του αίματος.Οι κάτοικοι δήλωσαν στους δημοσιογράφους πώς το ρυπανθέν νερό ξέσπασε από έναν σωλήνα. Η περιβαλλοντική έρευνα εδειξε ότι έφερε το αίμα από ένα σφαγείο χοίρων.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
!-- Composite Start -->
Loading...

loading...
Από το Blogger.