''ΦΟΝΙΑΣ''!!!ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΛΕΪΖΕΡ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΑΘΗΝΑ»!!!Μπορεί να περιστρέφεται προς κάθε κατεύθυνση, έχει δυνατότητα εκτέλεσης απεριόριστων βολών κατάρριψης!!!ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΡΑΣΗΣ!!!


''ΦΟΝΙΑΣ''!!!ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΛΕΪΖΕΡ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΑΘΗΝΑ»!!!Μπορεί να περιστρέφεται προς κάθε κατεύθυνση, έχει δυνατότητα εκτέλεσης απεριόριστων βολών κατάρριψης!!!ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΡΑΣΗΣ!!!

Η πλατφόρμα λέιζερ “ΑΤΗΕΝΑ” έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από τη Lockheed Μartin , η οποία και έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο.
Σύμφωνα με την εταιρία, το σύστημα λέιζερ χρησιμοποιεί ένα πολύπλοκο σύστημα μεγεθυντικών φακών ώστε να ισχυροποιήσει την ακτινοβολία που προσβάλει στο στόχο.

Μπορεί να περιστρέφεται προς κάθε κατεύθυνση, έχει δυνατότητα εκτέλεσης απεριόριστων βολών, καθώς αφενός μεν τροφοδοτείται συνεχώς από σύστημα παροχής ενέργειας, αφετέρου δε, διαθέτει σύστημα αποβολής τη θερμοκρασίας από την «κάνη».

Το σύστημα αυτό είναι κατάλληλο για στόχους εδάφους – αέρα – θάλασσας.

Ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, δήλωσε πρόσφατα ότι η υπηρεσία σχεδιάζει να κάνει δοκιμές ενός λέιζερ υπερδιπλάσιας ισχύος (150 kw) το 2018.


Δείτε το βίντεο κατάρριψης ενός drone- στόχου από το λέιζερ :

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...

loading...
Από το Blogger.