ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ!!!"ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ''!!!"Ο ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΦΗΤΟΥ, ΜΙΣΘΟΝ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΑΒΕΙ"!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ!!!"ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ''!!! "Ο ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΦΗΤΟΥ, ΜΙΣΘΟΝ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΑΒΕΙ"!!![ΒΙΝΤΕΟ]
ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ!!!"ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ''!!! "Ο ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΦΗΤΟΥ, ΜΙΣΘΟΝ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΑΒΕΙ"!!!
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΙΑ' 41)
"Ο ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΦΗΤΟΥ, ΜΙΣΘΟΝ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΑΒΕΙ",  ΑΣ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΤΟΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ...
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΑΠΛΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !!!


Ο όσιος Ανδρέας γεννήθηκε στο βυζάντιο και προφήτεψε όσα θα γίνουν στα έσχατα χρόνια για την Κωνσταντινούπολη τον Ευσεβή Βασιλιά την καταστροφή της Αγίας Σοφίας και της πόλεως καθώς και τον αντίχριστο στο τέλος του κόσμου.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
!-- Composite Start -->
Loading...

loading...
Από το Blogger.