ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ στον Νικόλαο Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγό ε.α. Μέλους Αεροπορικής Ακαδημίας !!!«Θα γίνει μεγάλη καταστροφή στον κόσμο και δεν θα κυκλοφορούν καύσιμα ΓΙ΄ΑΥΤΟ έπρεπε να φυλάτε...»!!!ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ Δημοσιεύτηκε ΧΤΕΣ στις 28 Σεπ 2017 ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ!!!
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ στον Νικόλαο Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγό ε.α. Μέλους Αεροπορικής Ακαδημίας !!!«Θα γίνει μεγάλη καταστροφή στον κόσμο και δεν θα κυκλοφορούν καύσιμα ΓΙ΄ΑΥΤΟ έπρεπε να φυλάτε...»!!!ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ
Δημοσιεύτηκε ΧΤΕΣ στις 28 Σεπ 2017 ΑΠΟ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ!!!Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπ 2017
ΆΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Θα γίνει μεγάλη καταστροφή στον κόσμο και δεν θα κυκλοφορούν καύσιμα, πετρέλαια κλπ.
Για αυτό, έπρεπε να φυλάτε τα χειροκίνητα στις φάμπρικες και στα χωριά, έπρεπε να φυλάτε τους γαϊδάρους και τα μουλάρια, γιατί θα κάνετε εσείς το έργο των γαϊδάρων.
Θα κοπανίζετε τις ελιές και θα τις σφίγγετε σε ένα πανί, να στάζει και να τρώτε το λάδι.»
(Ιερέας πατήρ Γεώργιος Χιωτάκης, Σφακιά Κρήτης)
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 23΄, σελ. 366, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.
Απόσπασμα από το βιβλίο: ''ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ''
ΌΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ, 1924 - 1994, Τόμος Β΄- 2η Έκδοση, Βελτιωμένη & Επηυξημένη, Σελίδα 366
Εκδόσεις: ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγού ε.α. Μέλους Αεροπορικής Ακαδημίας Εκδότης – Συγγραφέας

_______________


Ευχαριστώ θερμά τον Κύριο Νικόλαο Α. Ζουρνατζόγλου που μου παραχώρησε την άδεια να μεταφέρω σε οπτικοακουστικό υλικό, απόσπασμα από το βιβλίο του, ''Μαρτυρίες Προσκυνητών'' Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Τόμος Β΄- 2η Έκδοση, Βελτιωμένη & Επηυξημένη.


ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...

loading...
Από το Blogger.