ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ Γερμανικής Εφημερίδας HANDELSBLAT!!!ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΟ που μπορεί η ΕΛΛΑΣ να γίνει πρώτη παραγωγός Χρυσού στον Κόσμο!!!

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ Γερμανικής Εφημερίδας HANDELSBLAT!!!ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΟ που μπορεί η ΕΛΛΑΣ να γίνει πρώτη παραγωγός Χρυσού στον Κόσμο!!!Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ
Αυτά που γράφει σήμερα η Γερμανική Εφημερίδα HANDELSBLAT ισχύει το ρητό «Η Σκουριά στις Σκουριές, ο ΧΡΥΣΟΣ στούς Σιωνιστές».
Πίσω από την EL-DORADO GOLD κρύβεται ο Σιωνιστής Παντοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ , ο οποίος εξάγει όλον τον παραγόμενο ΧΡΥΣΟ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στα θησαυροφυλάκια των Τραπεζών του.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα μας πάρει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ για το ΧΡΥΣΟ, και το ΑΙΓΑΙΟ για τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.
Οι πολιτικοί μας είναι ηλίθιοι ή προδότες, που υπέγραψαν τέτοιες συμβάσεις, την ώρα που η Πατρίδα ευρίσκεται σε χρεοκοπία.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ πήρε όλο το ΧΡΥΣΟ «πιρ-παρά».
Η Μακεδονία έχει τόσο χρυσό που μπορεί η ΕΛΛΑΣ να γίνει πρώτη παραγωγός Χρυσού στον Κόσμο, γράφει η HANDELZBLAT.
Οι ηλίθιοι πολιτικοί μας ξέρουν μόνο μία μέθοδο οικονομικών, ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
πηγη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

!-- Composite Start -->
Loading...

loading...
Από το Blogger.