ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΥΠΕΡ-ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!»ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ  ΥΠΕΡ-ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!»ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!!!
Συνέντευξη του Δρ. Ηλία Κονοφάγου δτον 9.84 Ηρακλείου με τον Γιώργο Σαχίνη. Το νέο Ερευνητικό Μοντέλο Αναζήτησης Στόχων Κοιτασμάτων Βιογενούς Αερίου σε Παλαιο-Λιμνοθάλασσες του Μεσσηνίου από την Εταιρεία ΕΝΙ, Ανοιξε Νέους Ορίζοντες στην την ΕΞΞΟΝΜΟΜΠΙΛ & ΤΟΤΑΛ Νότια, Νοτιοδυτικά της Κρήτης.
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Από το Blogger.