ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;;Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;;Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!

Εθελοντική εργασία στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου νοσοκομείου (…) προσφέρει το τελευταίο διάστημα η σύζυγος τού πρωθυπουργού κ.Περιστέρα Μπαζιάνα.
Με την σύμφωνη γνώμη τού καθηγητού Ψυχιατρικής κ.Δημητρίου Δικαίου και τού διευθυντού τής Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής κ.Χαραλάμπους Παπαγεωργίου, η κυρία Μπαζιάνα έγινε δεκτή, για να παράσχει εθελοντικές υπηρεσίες στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο τού Αιγινητείου, το διοικητικό συμβούλιο τού νοσοκομείου αποδέχθηκε ομόφωνα (!!!;;;) την εισήγηση και ομόφωνα (!) αποφάσισε «την εθελοντική εργασία στη Μονάδα Μελέτης Ύπνου τής Ψυχιατρικής Κλινικής τού Νοσοκομείου μας, της κ. Περιστέρας Μπαζιάνα για το χρονικό διάστημα από 1/5/2017 έως 30/11/2017, χωρίς αμοιβή»
Πλέον, η σύντροφος τού πρωθυπουργού, η οποία προ διμήνου μετατάχθηκε από καθηγήτρια Πληροφορικής στο διοικητικό προσωπικό τού Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, δραστηριοποιείται στο κέντρο το οποίο ειδικεύεται στην διάγνωση και στην θεραπευτική προσέγγιση α σ θ ε ν ώ ν (…), που πάσχουν από το σύνολο των ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ τού ύπνου (όπως α ϋ π ν ί ε ς, ε φ ι ά λ τ ε ς, υ π ν ο β α σ ί α, κ ρ ί σ ε ι ς στον ύπνο).
Ψυχίατροι νευρολόγοι και πνευμονολόγοι τής μονάδος παρέχουν υπηρεσίες αντιμετωπίσεως των διαταραχών τής αναπνοής κατά τον ύπνο (αποφρακτική άπνοια), καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από έντονη υπνηλία κατά την ημέρα, διαταραχών με παθολογική, βίαιη ή άλλη παράδοξη συμπεριφορά κατά τον ύπνο, ενώ στο νοσοκομείο λειτουργεί ιατρείο, τόσο τού συνδρόμου ανήσυχων άκρων (;) όσο και τής ναρκοληψίας, κάνοντας παράλληλα μελέτες, σε αυτά τα επιστημονικά πεδία…
[Ρεπορτάζ Μανώλη Γαλάνη, εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αρ. φ. 648, σελ. 25 (Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017)]

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.