ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ!!!ΤΡΟΜΟΣ στην ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Αμερικανική ΕΝΤΟΛΗ άμεσης εκτέλεσης!!!


ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ!!!ΤΡΟΜΟΣ στην ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Αμερικανική ΕΝΤΟΛΗ άμεσης εκτέλεσης!!! 


Άμεση διακοπή της χρηματοδότησης του Κατάρ αλλά και της Τουρκίας ως χώρες που φιλοξενούν και χρηματοδοτούν οργανώσεις που υποστηρίζουν την τρομοκρατία, ζητούν αμερικανοί γερουσιαστές.

Οι υποεπιτροπές τρομοκρατίας και Μέσης Ανατολής της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του αμερικανικού κογκρέσου, είχαν στείλει επιστολή τον Δεκέμβριο του 2014,στο αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών (US Treasury) ζητώντας την άμεση διακοπή οικονομικής βοήθειας στο Κατάρ και στην Τουρκία, που φιλοξενούν-χρηματοδοτούν οργανώσεις οι οποίες υποστηρίζουν την τρομοκρατία. Η ίδια επιστολή επανακατατέθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου, από την πρόεδρο της υποεπιτροπής για τη Μέση Ανατολή βουλευτίνας κ. Ιλεάνας Ρος-Λέχτινεν κατά τη διάρκεια ακρόασης (hearing) για τις σχέσεις ΗΠΑ με χώρες του Κόλπου.

Η επιστολή καλεί για «την επιβολή κυρώσεων σε οιαδήποτε οντότητα ή έθνος, εν προκειμένω την Τουρκία και το Κατάρ που εξακολουθούν να υποστηρίζουν τρομοκρατική οργάνωση παρέχοντας υλική ή οικονομική βοήθεια» (Any entity or nation that continues to back this U.S. designated Foreign Terrorist Organization and provide it material and financial support should be sanctioned).

Αναφέρθηκε επίσης ότι η πρόσφατη αποστολή στρατού από την Τουρκία στο Κατάρ είναι πρόκληση για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους στη Μέση Ανατολή.

Να επισημανθεί και η πρόσφατη απόφαση του Κογκρέσου, που με διακομματική στήριξη (370 υπέρ, 0 κατά) πέρασε στο Κογκρέσο και αφορά στην άμεση καταδίκη τον πρόσφατων επεισοδίων σε βάρος διαδηλωτών από τους άνδρες ασφάλειας του Τούρκου προέδρου Ερντογάν εντός αμερικανικού εδάφους, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο το First Amendment Rights (θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα). Η απόφαση απαιτεί αφενός την άρση της ασυλίας των ανδρών ασφαλείας προκειμένου να προσέλθουν σε δίκη και αφετέρου την λήψη μέτρων εκ μέρους των ΗΠΑ προκειμένου να ενισχυθούν οι ατομικές ελευθερίες στην Τουρκία και να αντιμετωπισθούν οι προσπάθειες ξένων ηγετών (βλέπε Ερντογάν) να υπονομεύουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις στις χώρες τους.

Η ουσία του θέματος είναι ότι οι αποφάσεις του Κογκρέσου είναι Εκτελεστές από τη Διοίκηση (Administration)


militaire.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.