ΕΝΤΑΣΗ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ!!!Χρειάστηκε να σπεύσουν στην περιοχή σκάφη του Λιμενικού Σώματος για να αποχωρήσουν οι Τούρκοι!!!
ΕΝΤΑΣΗ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ!!!Χρειάστηκε να σπεύσουν στην περιοχή σκάφη του Λιμενικού Σώματος για να αποχωρήσουν οι Τούρκοι!!!  


 
Πρόβλημα με την παρουσία σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής αντιμετώπισε ο καπετάνιος και το πλήρωμα Ελληνικού αλιευτικού, περίπου 30 μίλια νότια της Ρόδου. Το αλιευτικό σκάφος με την ονομασία ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΝΩΛΗΣ αντιμετώπισε την εχθρική έως επιθετική συμπεριφορά των Τούρκων που ήθελαν να το απομακρύνουν από την περιοχή, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι έπλεε σε τουρκικά ύδατα.Χρειάστηκε να σπεύσουν στην περιοχή σκάφη του Λιμενικού Σώματος για να αποχωρήσουν οι Τούρκοι.Αυτή είναι η εποχή ψαρέματος τόνου και φαίνεται ότι στην περιοχή θα έχουμε επεισόδια με την εποχή της “μάχης της τσιπούρας”.Μαζί με το Ελληνικό αλιευτικό οι Τούρκοι “κυνήγησαν” και ένα σκάφος ΜΚΟ ,το οποίο προσπαθούσε να εμποδίσει τους Έλληνες ψαράδες να κάνουν τη δουλειά τους! Η ΜΚΟ έχει…αποστολή την προστασία του τόνου! Δύσκολη η δουλειά των ψαράδων έτσι κι αλλιώς, γίνεται ακόμη δυσκολότερη εκεί στα Δωδεκάνησα.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


loading...
Από το Blogger.