ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μαγδαληνή Κωτσαλίδη – Αθανασάκη!!!


ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μαγδαληνή Κωτσαλίδη – Αθανασάκη!!!

 


 

Κ α τ α γ γ ε λ ί α πρεσβυτέρας – καθηγήτριας σέ Γυμνάσιο τοῦ Χαλανδρίου, σχετικά μέ ΥΠΟΠΤΗ εἰσήγηση ιατροῦ τῆς Διευθύνσεως Δημοσίας Ὑγείας πρός μαθητές γυμνασίου, στό πλαίσιο τῆς ‘θεματικῆς ἑβδομάδος τῶν ἔκφυλων ταυτοτήτων’

Το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως καταγγέλθηκε από την πρεσβυτέρα-καθηγήτρια Γυμνασίου στο Χαλάνδρι, σχετίζεται ανησυχητικά με τα ευρήματα μιας μελέτης, που ανέδειξε πρόσφατα το ιστολόγιο (βλ. https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/06/426.html) σχετικά με την σύνδεση της σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως στα σχολεία και της αυξήσεως του ποσοστού εγκυμοσύνης των εφήβων.
Ακολουθεί αυτούσια η καταγγελία της πρεσβυτέρας:
«Είμαι καθηγήτρια σε γυμνάσιο του Χαλανδρίου.
Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας έγινε ενημέρωση στους μαθητές της Γ γυμνασίου για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα. Ομιλήτρια ήταν η κυρία Μηλιώνη, γιατρός στη Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας, Περιφέρειας Αττικής βορείου τομέα (Μεσογείων 448).
Ως καθηγήτρια στη Γ γυμνασίου, συνόδευσα τους μαθητές στην αίθουσα προβολών όπου θα γινόταν η συγκεκριμένη παρουσίαση.
Έτσι παρακολούθησα όλη την »επιμόρφωση»:
Ο τρόπος που μιλούσε η κυρία Μηλιώνη είχε μια ελευθεριότητα και μια άνεση. Το ακροατήριο της, όμως, ήταν παιδιά γυμνασίου. Μήπως το ξέχασε; Η παρουσίαση της είχε και φωτογραφίες, που σόκαραν τα παιδιά.
Ενώ μιλούσε για τα νοσήματα αυτά, έκανε αναλύσεις ακατάλληλες για ανηλίκους. Μάλιστα ρωτούσε τα παιδιά, πράγματα που δεν γνώριζαν, και τα επιβράβευε όταν κάποια παρουσίαζαν τις ´´γνώσεις´´ τους στους συνομιλήκους τους.
Μέσα από τα λεγόμενα της συνάγεται το συμπέρασμα ότι οι προγαμιαιες σχέσεις είναι κάτι επιβεβλημένο και το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνει πρόληψη για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Ο άλλος όμως είναι στ´αλήθεια αντικείμενο προς χρήση για να »χαρούν οι νέοι την σεξουαλικότητά τους»;
Στο σχολικό χώρο επιτρέπεται να προπαγανδίζεται η ανηθικότητα και να παρουσιάζεται ως κάτι το φυσικό;
Ρωτήθηκαν οι γονείς των παιδιών αν επιτρέπουν να γίνει τόσο λεπτομερής διαφώτιση στα παιδιά τους; Γιατί ακόμα και να γνώριζαν κάποιοι το θέμα της παρουσίασης, σίγουρα δεν θα έφταναν στο σημείο να πιστέψουν ότι μια γιατρός θα ανέλυε στον σχολικό χώρο την σεξουαλικη πράξη.
Εκείνο δε που αποσιωπήθηκε ήταν η πιθανότητα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Μόνον μια φορά αναφέρθηκε η κυρία, μα σε συνδυασμό με…την χρήση του προφυλακτικού. Είναι στ’ αλήθεια δευτερεύον το θέμα των εκτρώσεων;
Υποτιμήθηκε λοιπόν η ανθρώπινη ζωή, η αξία του ανθρώπινου προσώπου αλλά και ο ιερός θεσμός του γάμου.
Η σεξουαλικότητα αυτονομήθηκε από το σκοπό της, δηλαδή την αληθινή έν Χριστώ συζυγική αγάπη και δευτερευόντως την τεκνογονία.
Στο σχολικό χώρο, λοιπόν, διδάχθηκε η ηδονή ως αυτοσκοπός!
Και τα θύματα, τα παιδιά μας!»
Πρεσβυτέρα Μαγδαληνή Κωτσαλίδη – Αθανασάκη
Σχόλιο: Γονείς αναλογισθείτε τις ευθύνες σας, μην εγκαταλείπετε τα παιδιά σας, καθιστώντας τα έρμαια του κανιβαλισμού, που διαπράττουν εις βάρος των ψυχών τους οι υποτιθέμενοι διαφωτισμένοι προοδευτικοί!
Πηγή: οpaidagogos.blogspot.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


loading...

Από το Blogger.