ΣΥΝΕΒΗ ΧΤΕΣ!!!Τα γεγονότα στους Ουρανούς του Αιγαίου Καρέ-καρέ!!!7 Εμπλοκές, 35 Παραβιάσεις, 3 Υπερπτήσεις και Στόχευση της Ν.Λέσβου!!!ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ!!!

ΣΥΝΕΒΗ ΧΤΕΣ!!!Τα γεγονότα στους Ουρανούς του Αιγαίου Καρέ-καρέ!!!7 Εμπλοκές, 35 Παραβιάσεις, 3 Υπερπτήσεις και Στόχευση της Ν.Λέσβου!!!ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ!!!

 

 

 
Τι ακριβώς συνέβη χθες στους Ουρανούς του Αιγαίου  τα γεγονότα λεπτό- το λεπτό …Τώρα καλούμαστε να δούμε  πράγματα με μια άλλη ματιά και γιατί οι Τούρκοι στόχευαν το νησί της Λέσβου…
 
Έχουν κάποιο στόχο και Επιχειρούν σύμφωνα με Καταστρωμένο Στρατηγικό Σχέδιο ή είναι τυχαία γεγονότα που δεν συνδέονται μεταξύ τους;

Για όλους εμάς που παρακολουθούμε απο κοντά τις Παραβιάσεις  το ΕΕΧ τις αντιδράσεις των Ελληνικών Μαχητικών αλλά και στην Συνολική Αντίδραση της Ελλάδος σε Πολιτικό και Στρατιωτικό Επίπεδο, δεν  είναι η αναμενόμενη και τα πράγματα θα χειροτερέψουν…Αν δεν δείξουμε οτι είμαστε αποφασισμένοι να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ!
Δηλώσεις του τύπου είμαστε χώρα Σταθερότητας και τρίχες Κατσαρές καλά είναι να ακούγονται στα Κομματικά γραφεία όπου απευθύνονται σε κομματικούς  που φοβούνται τον ίσκιο τους και έχουν μετατρέψει την δειλία σε ψυχραιμία, αλλά εδώ η Τουρκία απέδειξε χθες ότι παρά τα όποια προβλήματα της έχει Κότσια!

Ο Τούρκος είναι Πατριώτης είχε πει κάποτε ο Στρατηγός Φράγκος και θα πολεμήσει …Μην ακούτε αναλύσεις του κώλου απο άσχετους και έχει απόλυτο δίκιο!!

Το πράγμα έδειξε  που πάει απο το την προηγούμενη ημέρα που πάει και δεν έπρεπε να αιφνιδιαστούμε …Εδώ οι Ευθύνες είναι & στο ΓΕΕΘΑ

Τα γεγονότα λεπτό το λεπτό …
aigaio
11:40 η πρώτη Εμπλοκή  ΝΝΔ της νήσου Χίου ! και απο εκεί και πέρα ο κακός χαμός
15:05  Η δεύτερη εμπλοκή  Δυτικά της νήσου Λέσβου!
15:10 Δυτικά της Νήσου Λέσβου η Τρίτη Εμπλοκή
15:20 η Τέταρτη Εμπλοκή Ν.Δ της νήσου Λέσβου !
15:45 Πέμπτη Εμπλοκή Β.Α της Καρπάθου
15:50  η Έκτη Εμπλοκή …Nότια της νήσου Ρόδου
16:00 H Έβδομη Εμπλοκή Νότιο Ανατολικά της νήσου Ρόδου !

Τη ίδια ώρα εν μέσω Αερομαχιών συμβαίνουν απο 6 Τούρκικα Μαχητικά  3 Υπερπτήσεις   Μαχητικών  σε αντίστοιχα ελληνικά νησιά!

Το Α/ΤΑ απογείωσε 12 Οπλισμένα Μαχητικά τύπου F-16  απο τα 4 Πολεμικά Αεροδρόμια για να αναχαιτίσει τα Τούρκικα Συγκεκριμένα: Απο τη Σκύρο 4 Μαχητικά  2+2 ,απο την Λήμνο 4 2+2 ,2 απο το Καστέλι και 2 απο την Σούδα!
veteranos.gr_-8-780x400
Αλλά και και  Ελληνικά ήταν όλα Οπλισμένα 12 το σύνολο και τα Τούρκικα ήταν 10 από τα 18 που αλώνισαν το Αιγαίο ,δεν καταφέραμε να αποτρέψουμε την στόχευση της νήσου Λέσβου που είχε στόχο το Ηθικό των νησιωτών μας!

Αν απλά πετάμε Μαχητικά για να πετάμε δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτε… Δεν είδαμε  καν την στοιχειώδη αντίδραση …Ο ΥΕΘΑ συνοδεία Αρχηγών έκανε εγκαίνια  στο νησί της Λέρου ,αντί να γυρίσουν άμεσα και να πάνε στα Υπόγεια!

Untitled-1111
Το ΓΕΕΘΑ δεν ενεργοποίησε την Α/Α της Χώρας τι περιμένουν άλλο να μας συμβεί δηλαδή; 

Ούτε έγινε σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ,κάποιος εγκλωβισμός των Τούρκικων Μαχητικών  Που αλώνιζαν απο το πρωί το Αιγαίο κάνοντας ότι ήθελαν!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 14η ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    7 (5 x 2 F-16  &  2 x 4 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     1 ε/π
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     19
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     10
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     9
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :    35
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     7 
ΠΕΡΙΟΧΗ               :   ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τι άλλο πρέπει να μας συμβεί για να αντιδράσουμε δυναμικά ;…Αλλά σχέδιο δεν φαίνεται να υπάρχει στον Ορίζοντα!!!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 


loading...
Από το Blogger.