ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!!!ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΩΤΙΑΣ, ΣΤΑΧΤΗ, ΕΡΕΙΠΙΑ, ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!

ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!!!ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΩΤΙΑΣ, ΣΤΑΧΤΗ, ΕΡΕΙΠΙΑ, ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!


Η Βόρεια Κορέα απειλεί με πυρηνικό χτύπημα – Κύριος στόχος οι ΗΠΑ, αλλά και οι Νότια Κορέα, Ιαπωνία.
Τι αναφέρει σε άρθρο της η επίσημη εφημερίδα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κορέας και πηγή επίσημων απόψεων της Βόρειας Κορέας σε πολλά θέματα, Rodong Sinmun.
Αναλυτικά το σχετικό άρθρο:
«Ο Πυρηνικός Πόλεμος θα φέρει μόνο την καταστροφή στις ΗΠΑ»
Η αποστολή πολεμικών πλοίων της διοίκησης Trump στα ύδατα της κορεατικής χερσονήσου είναι μια απερίσκεπτη δράση των πολεμικών μανιακών που στοχεύει σε έναν εξαιρετικά επικίνδυνο πυρηνικό πόλεμο.
Είναι εύκολο για τον ισχυρό επαναστατικό στρατό του Paektusan να μετατρέψει τους γιγαντιαίους μεταφορείς σε κάτι άχρηστο.
Η ηπειρωτική χώρα των Η.Π.Α. είναι ο τελικός στόχος των στρατηγικών πυραύλων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, οι οποίοι είναι γεμάτοι με ισχυρές πυρηνικές κεφαλές.
Ο Ειρηνικός δεν είναι πια ειρηνικός ωκεανός που εγγυάται την ασφάλεια των Η.Π.Α. Η τεράστια περιοχή του είναι εκτεθειμένη στο προληπτικό πυρηνικό μας χτύπημα.
Το χτύπημά μας μας θα είναι ανελέητη τιμωρία που ποτέ δεν θα επιτρέψει την ύπαρξη των ΗΠΑ.
Οι προληπτικές πυρηνικές επιθέσεις μας δεν θα φέρουν παρά μόνο τραγικές συνέπειες: η Νότια Κορέα θα βυθιστεί σε μια θάλασσα φωτιάς, η Ιαπωνία θα μετατραπεί σε στάχτη και οι Η.Π.Α. θα καταρρεύσουν.
Αυτά είναι αντικειμενικά σχόλια του παγκόσμιου κοινού που οι ΗΠΑ θα πρέπει να αναλογιστούν.
Οι Η.Π.Α. πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ισχυρός επαναστατικός στρατός του Paektusan περιμένει τη στιγμή που θα κάνει όλες τις Η.Π.Α. ερείπια με το απόλυτο όπλο της, της δικαιοσύνης.
Εάν οι Η.Π.Α. δείξουν κάποιο ελαφρύ σημάδι πρόκλησης, οι διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι που εμφανίστηκαν στην στρατιωτική παρέλαση του Απριλίου θα πάνε στις ΗΠΑ.
Η απερίσκεπτη πρόκληση πυρηνικού πολέμου από τη διοίκηση Trump δεν θα φέρει παρά μόνο την πτώση της αμερικανικής αυτοκρατορίας».
Ri Hyo Jin
Rodong Sinmun

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.