ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!Δημιουργείται μεγάλος πολιτικός φορέας για ανατροπή του μνημονίου με το εθνικό νόμισμα ΚΑΙ με έξοδο από την ευρωζώνη μέσα από στάση πληρωμών!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!Δημιουργείται μεγάλος πολιτικός φορέας για ανατροπή του μνημονίου με το εθνικό νόμισμα ΚΑΙ με έξοδο από την ευρωζώνη μέσα από στάση πληρωμών!!!

 

Προωθείται με γοργούς ρυθμούς η δημιουργία μεγάλου πολυσυλλεκτικού πολιτικού φορέα με κεντρικό πρόταγμα την ανατροπή του μνημονίου με έξοδο από την ευρωζώνη μέσα από στάση πληρωμών, διαπραγμάτευση για κούρεμα και ριζική αναδιάρθρωση του χρέους, συντεταγμένη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, νοικοκύρεμα του κράτους, ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. Η προάσπιση της ιστορικής συνέχειας της πατρίδας και της δημοκρατίας, η αποτροπή δημιουργίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας με την ανεξέλεγκτη ενσωμάτωση μη αφομοιώσιμων μεταναστών, ο εξορθολογισμός της δημόσιας διοίκησης, η υγιής οικονομική ανάπτυξη, η ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγής, η προαγωγή του κράτους δικαίου, αποτελούν βασικές αρχές της κίνησης.
Εδώ και καιρό γίνονται κλειστές διεργασίες που έχουν οδηγήσει σε πολλές κλειστές συναντήσεις. Στη νέα κίνηση, ακούγεται ότι, συμμετέχουν, ο καθηγητής Οικονομικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Διονύσης Χιόνης, που προκρίνεται ως προσωρινός αρχηγός, ο καθηγητής Οικονομικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης Βασίλης Πολυμένης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Portsmouth της Μ. Βρετανίας Κωνσταντίνος Βέργος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτής Θεόδωρος Κατσανέβας, ο γνωστός δικηγόρος και πρώην βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, ο πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου, ο πρώην Διοικητής της Τράπεζας του Καναδά Σπύρος Λαβδιώτης ο οικονομολόγος και πρώην ανώτερο στέλεχος της Κομισιόν, Μάκης Ποταμιανός, , ο καθηγητής του ΤΕΙ Πάτρας Γιώργος Κακαρελίδης, η οικονομολόγος Φωτεινή Γεργωντά, οι δικηγόροι Έφη Βιγκλή, Ντόρα Κρητικοπούλου, Λάμπρος Μπρεάνος, Πέτρος Χασάπης, Γιώργος Παπασίμος, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Βασίλης Πολυμερόπουλος, οι επιχειρηματίες Βασίλης Αναστασιάδης, Νίκος Κοτζαμάνης κλπ.

Οι επικεφαλείς της Κίνησης υποστηρίζουν ότι, δεν αποτελούν άλλη μια θνησιγενή πολιτική ομάδα με προσωπογενή ευρωμνημονιακά χαρακτηριστικά όπως οι πολλές άλλες που ξεφυτρώνουν τα τελευταία χρόνια, αλλά ένα εντελώς διαφορετικό πολυσυλλεκτικό μέτωπο που απευθύνεται στο πολιτικά άστεγο τεράστιο ποσοστό των πολιτών που υποστηρίζουν την απαλλαγή από τα εθνοκτόνα μνημόνια με μετάβαση στο εθνικό νόμισμα. Με δεδομένη τη σοβαρότητα, τη μετριοπάθεια, τη λογική των θέσεων και το υψηλό επίπεδο των κεντρικών στελεχών της, η κίνηση αναμένεται να αποτελέσει σημαντικά υπολογίσιμη πολιτική δύναμη που θα ανατρέψει τις υφιστάμενες κομματικές ισορροπίες.

Στους κόλπους του νέου κόμματος, όπου θεωρούνται ξεπερασμένες οι παλιές διαχωριστικές γραμμές «αριστερά-δεξιά», συμμετέχουν και καλούνται να συμμετέχουν, στελέχη και πολίτες από την κεντροαριστερά, το κέντρο έως την κεντροδεξιά, με αποκλεισμό των ακροδεξιών και των εθνομηδενιστών. Κατά την τρέχουσα περίοδο, διενεργούνται διεργασίες και ζυμώσεις για την ιδρυτική διακήρυξη που είναι σχεδόν έτοιμη, όπως και για την οργανωτική ανάπτυξη της κόμματος που θα απευθύνεται στο πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών που αναμένει μια τέτοια ισχυρή δυναμική πολιτική πρωτοβουλία.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.