ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΤΕΡΑΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!!!


ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΤΕΡΑΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ -ΤΕΡΑΣΜέχρι τώρα γνωρίζουμε πώς η Νέα Τάξη προωθούσε τους ομοφυλόφιλους και της πάσης φύσεως ανώμαλους, παιδόφιλους, κτηνοβάτες κ.τ.λ. σαν πρότυπα στην υποτιθέμενη σύγχρονη κοινωνία.

Αποκ. 9,7 Και αι μορφαί των δαιμονικών αυτών ακρίδων είναι και τρομακτικαί και δελεαστικαί. Ομοιάζουν με άλογα ετοιμασμένα δια τον πόλεμον. Και επάνω εις τα κεφάλια των έχουν στεφάνους σαν από χρυσάφι, και τα πρόσωπά των είναι σαν πρόσωπα ανθρώπων.

Τώρα προχωράμε πολύ πιο μπροστά και δημιουργούμε ένα καινούργιο πρότυπο ανθρώπου που στην πραγματικότητα είναι ένας άνθρωπος τέρας χωρίς αισθήματα και χωρίς τίποτα το φυσιολογικό επάνω του.

Αλλά πιο είναι αυτό το νέο πρότυπο, αυτός ο νέος άνθρωπος που θα μοιάζει με περίεργο τρόπο με το μοντέλο των εξωγήινων που μας έχουν πασάρει τις τελευταίες δεκαετίες ; Θα είναι στην ουσία ένα οργανικό ρομπότ χωρίς ψυχή, με δυνάμεις καταστροφής, διεισδυτικό βλέμμα και κάθε του κίνηση θα είναι μελετημένη για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Η δημιουργία αυτών των όντων αντιστοιχεί στην ουσία στην προετοιμασία της επικράτησης της βασιλείας του Αντίχριστου.


Αυτό το πλάσμα θα κατασκευάζεται με ειδικές χειρουργικές επεμβάσεις στο σώμα ενός κανονικού όντος. Η πιο λεπτή και πιο εξειδικευμένη από αυτές τις επεμβάσεις θα γίνεται πάνω στα ματιά που θα αλλάζουν τελείως μορφή και θα μεταμορφώνονται σε δυο ψυχρά και πλαστά φωτεινά σημάδια.

Μια πρόγευση αυτών των χειρουργικών επεμβάσεων είναι οι διάφορες εγχειρήσεις που γίνονται συνεχώς σε γνωστούς σταρ του Χόλυγουντ με σκοπό την πλήρη μετατροπή του φυσικού σώματος. Τέτοιες γνώστες περιπτώσεις είναι: η Κιμ Κανταρσιάν, οι απομιμητές της κούκλας Κεν –Ροντρίγκο Αλβες και Τζάστιν Τζεντλίκα, το μοντέλο από τη Σουηδία Πίξι Φοξ(Pixee Fox), που θέλει να μοιάσει στη Τζέσικα Ράμπιτ, και πολλοί άλλοι.


Το σουηδέζικο μοντέλο Πίξι Φοξ

Το εξωφρενικό εδώ είναι, σύμφωνα με την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή A TV show στην Αμερική που ασχολείτο με αυτά τα θέματα, πώς έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για αυτές τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Και τώρα έχουμε το καινούργιο μοντέλο που λανσάρουν τον Vinny Ohh. Ένα ανθρώπινο μοντέλο εξωγήινου πλάσματος.Και τώρα έχουμε το καινούργιο μοντέλο που λανσάρουν τον Vinny Ohh. Ένα ανθρώπινο μοντέλο εξωγήινου πλάσματος.

Η εταιρία που έχει αναλάβει την δημιουργία των νέων τροποποιημένων ανθρώπων είναι η Marcela Iglesias με έδρα το Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής που ειδικεύεται στην μετάλλαξη των ανθρώπινων όντων.

Χτυπητό παράδειγμα μεταλλαγμένων ανθρώπων είναι ο Justin Jedlica και ο Rodrigo που δαπάνησαν συγκεκριμένα 500.000 δολάρια ο ένας και πολύ περισσότερα ο άλλος, γιατί έλεγαν πώς γεννήθηκαν σε λάθος σώμα.

Ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο Αλβες ως πρότυπο της κούκλας Κεν

Οι δυο τους ομολογούν ότι τους έχουν χαρακτηρίσει σατανικούς με διαβολικά κίνητρα. Όσο για τους ίδιους, δεν τους ενδιαφέρουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί και επιμένουν ότι αυτό που έκαναν είναι ό,τι καλύτερο για αυτούς.

Το σημαντικό στην περίπτωση τους είναι ότι τέτοια παραδείγματα σαν και αυτούς προβάλλονται ευρέως από τα ΜΜΕ ακριβώς για να δίνουν και να λανσάρουν το νέο πρότυπο του μεταλλαγμένου ανθρώπου-τέρατος.

Αποκ. 9,8 Και είχαν τρίχας, σαν τρίχας γυναικών· και τα δόντια των ήσαν σαν δόντια λεόντων (δια να συμβολίζουν την θηριωδίαν των και το καταστρεπτικόν των έργον).

Αποκ. 9,11 Εχουν δε βασιλέα και αρχηγόν της πονηράς παρατάξεώς των τον άγγελον της αβύσσου. Το όνομα αυτού εις την Εβραϊκήν είναι Αβαδδών, εις δε την Ελληνικήν ονομάζεται Απολλύων, δηλαδή εξολοθρευτής.

Στο παρακάτω τελευταίο βίντεο προβάλλονται οι πιο εξτριμ πλαστικές εγχείρισεις που έχουν γίνει επάνω στο ανθρώπινο σώμα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.