ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ Η «ΚΡΥΠΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ»!!!Πλημμύρισε από το λιώσιμο των πάγων!!!Το «θησαυροφυλάκιο» των σπόρων ΠΟΥ χτίστηκε για να προστατεύσει τα εκατομμύρια των σπόρων από οποιαδήποτε παγκόσμια καταστροφή και ότι θα διασφαλίσει τον εφοδιασμό της ανθρωπότητας με τρόφιμα!!![ΦΩΤΟ]

ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ Η «ΚΡΥΠΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ»!!!Πλημμύρισε από το λιώσιμο των πάγων!!!Το «θησαυροφυλάκιο» των σπόρων ΠΟΥ χτίστηκε για να προστατεύσει τα εκατομμύρια των  σπόρων από οποιαδήποτε παγκόσμια καταστροφή και ότι θα διασφαλίσει τον εφοδιασμό της ανθρωπότητας με τρόφιμα!!![ΦΩΤΟ]


Ευτυχώς δεν χάθηκαν οι σπόροι, αλλά χάθηκε η εμπιστοσύνη στην ικανότητα της αποθήκης να προστατέψει τα 800.000 διαφορετικά είδη σπόρων που φυλάσσονται εκεί.
Το «θησαυροφυλάκιο» των σπόρων στον Νορβηγικό νησί Σβάλμπαρντ, χτίστηκε για να προστατεύσει τα εκατομμύρια των καλλιεργήσιμων σπόρων.
Έχει σχεδιαστεί έτσι ως μια απόρθητη παγωμένη κρύπτη που θα προστατεύει τους πολύτιμους σπόρους από οποιαδήποτε παγκόσμια καταστροφή και ότι θα διασφαλίσει τον εφοδιασμό της ανθρωπότητας με τρόφιμα για πάντα. Αλλά η Παγκόσμια Αποθήκη Σπόρων, θαμμένη σε ένα βουνό βαθιά μέσα στον Αρκτικό Κύκλο, παραβιάστηκε από νερά στη σήραγγα εισόδου λόγω της υπερθέρμανση του πλανήτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian.
Ευτυχώς βέβαια λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών τα νερά πάγωσαν και κανένα από τα πολύτιμα αντικείμενα δεν έπαθαν τίποτα. Αυτό όμως προβλημάτισε τους Νορβηγούς, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε εργασίες αδιαβροχοποίησης της κρύπτης και απομάκρυνσης ηλεκτρονικών από το τούνελ των 100 μέτρων, ενώ θα σκαφτούν και κανάλια για να απομακρύνουν το νερό και τη βροχή. Ως ύστατο μέτρο, θα τοποθετηθούν και αντλίες στο χώρο αποθήκευσης των σπόρων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.