Έρχεται θωρακισμένο τηλεχειριζόμενο όχημα που «διαλύει» τις διαδηλώσεις (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)Παιδιά, άμα το δείτε, καλύτερα να το βάλετε στα πόδια!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ βασικά χαρακτηριστικά του!!!

Έρχεται θωρακισμένο τηλεχειριζόμενο όχημα που «διαλύει» τις διαδηλώσεις (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)Παιδιά, άμα το δείτε, καλύτερα να το βάλετε στα πόδια!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ βασικά χαρακτηριστικά του!!!
 
Το Boneza είναι ένα όχημα για τις μονάδες αποκαταστάσεως της τάξης που προορίζεται για χρήση στις διαδηλώσεις και αποτελεί έμπνευση της ομώνυμης σλοβακικής φίρμας.

Η σλοβακική εταιρεία Bozena δημιούργησε ένα νέο «παιχνίδι» για την αστυνομία. Το Bozena Riot είναι ένα θωρακισμένο όχημα σχεδιασμένο για χρήση κατά διαδηλωτών. Επιτελεί αμυντικές ή επιθετικές αποστολές στο πεδίο των διαδηλώσεων και είναι αρκετά φαρδύ για να προστατεύει πίσω από την «ασπίδα» του, 36 άνδρες των ΜΕΑ με πλήρη εξάρτηση.

Παιδιά, άμα το δείτε, καλύτερα να το βάλετε στα πόδια, καθώς τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι:

– Θωρακισμένο και τηλεχειριζόμενο.

– Καλύπτει 36 αστυνομικούς με πλήρη εξάρτηση.

– Αποτελείται από τέσσερα τμήματα: Ένα κεντρικό που φέρει δύο υδραυλικά στοιχεία έκτασης που μεγεθύνουν την επιφάνεια της «ασπίδας» σε πλάτος μέχρι τα 7,5 m, σε ύψος μέχρι τα 3,7 m  και μια ανυψούμενη πλατφόρμα.

– Τηλεχειρισμό με έλεγχο σε απόσταση μέχρι δύο χιλιόμετρα.

– Αυτόματη πυρόσβεση

–  Ανώτατη ταχύτητα 9 km/h

– Aυτονομία μπαταρίας 5 km ή 11 ώρες.

To μοντέλο που σας δείχνουμε είναι του 2010. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα στοιχεία, δείτε στο bozena.eu. Για του πιο απαιτητικούς υπάρχει το νέο Bozena Riot, αν και δεν γνωρίζουμε την επιχειρησιακή ετοιμότητά του.drive.grΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.