ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΓΕ!!!ΑΞΙΟΣ!!!Όρθωσε Ανάστημα και με Πύρινη Ομιλία ανάρτησε Χάρτη με την Βόρειο Ήπειρο Ελληνική!!!ΠΑΡΕΦΡΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ!!!ΛΥΣΣΑΞΑΝ!!!ΞΥΔΙ ΡΕΕΕ!!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΓΕ!!!ΑΞΙΟΣ!!!Όρθωσε Ανάστημα και με Πύρινη Ομιλία ανάρτησε Χάρτη με την Βόρειο Ήπειρο Ελληνική!!!ΠΑΡΕΦΡΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ!!!ΛΥΣΣΑΞΑΝ!!!ΞΥΔΙ ΡΕΕΕ!!!

 


ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΤΕΛΟΣ! ΤΩΡΑ, Ε Ν Ω Σ Η ! (Άν δεν σας αρέσει αλβανά, τότε …Ξ Υ Δ Ι !)
Όρθωσε ανάστημα και με πύρινη ομιλία ο σεβ.Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας, ανάρτησε χάρτη με την Βόρειο Ήπειρο ως Ελληνική!
ΕΥΓΕ & ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ ΔΕΣΠΟΤΑ!
Α-ΞΙ-ΟΣ !
(ΠΑΡΕΦΡΟΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! ΛΥΣΣΑΞΑΝ! ΞΥΔΙ ΡΕΕΕ!)
‘Πυρ και μανία’ ο βαθιά ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΣ αλβανικός τύπος με τον Άξιο Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα, ο οποίος στο χωριό Δελβινάκι, πραγματοποίησε πύρινη ομιλία με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 103 χρόνων από την είσοδο του ελληνικού στρατού το 1914 στην Βόρεια Ήπειρο.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Μητροπολίτης Ανδρέας είπε μεταξύ άλλων : «Βλέπουμε ότι η Αλβανία θέλει να επεκτείνει το χέρι της, κάνοντας χρήση της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας, στην Μακεδονία και την Πρέβεζα. Ζητάμε από την αλβανική κυβέρνηση να σταματήσει τις κατασχέσεις περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας με την χρήση «σουλτανικών διαταγμάτων» .
[ΜΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, Ή Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (και οι δύο μεγάλοι …»Μουγγοθόδωροι» δηλαδή!) ΤΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.
ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ, ΑΝΥΣΤΑΚΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥ (μακαριστού) ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ! Αιωνία του η μνήμη. «ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Να ακυρωθεί ο νόμος που αφαιρεί το εκλογικό δικαίωμα σε όσους ζουν (Έλληνες) στο εξωτερικό.
Αυτοί οι εκ προθέσεως σκανδαλώδεις νόμοι, θέλουν να αποκλείσουν τους Έλληνες από την εκλογική διαδικασία και αποσκοπούν στην μείωση του αριθμού ελληνικής μειονότητος στην Βόρειο Ήπειρο.
Να αλλάξουν όλα και να ανακηρυχτεί αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρο»!
Αμέσως ο αλβανικός τύπος, αναφέρει σε άρθρο ότι «οι δηλώσεις αυτές αποτελούν υποκίνηση (!) σε πόλεμο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία, ενώ συγκρούονται με τις αξίες της καλής γειτονίας, αλλά και τους νόμους των δύο χωρών και την ένταξη στο ΝΑΤΟ.
Ο Μητροπολίτης Ανδρέας δεν είναι ένας απλός άνθρωπος, αλλά ένας κρατικός θρησκευτικός εκπρόσωπος, διότι στην Ελλάδα το κράτος και η θρησκεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, έτσι ώστε να αποτελούν την ίδια οντότητα.»
Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Κονίτσης παρουσίασε και χάρτη, στο οποίο το κομμάτι της Βορείου Ηπείρου είναι συνδεδεμένο με την κυρίως Ελλάδα, με το σύνθημα: «Αυτονομία τώρα, θέλουμε την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου»!

ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ», ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ‘ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΙ’ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΑ!
ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ …ΛΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ,
ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
ΟΥΤΕ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ‘ΟΥΡΕΣ’ & MAΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΟΥ
ΑΡΧΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ,
ΜΕ …ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ!
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
 
«Η αποκάλυψη του χάρτη της Μεγάλης Ελλάδος με την προσάρτηση της Νότιας Αλβανίας, με ένα ανατρεπτικό σύνθημα είναι μια πρόκληση, γιατί η ενέργεια αυτή λαμβάνει χώρα από ανώτερο αξιωματούχο της ελληνικής Δημοκρατίας.
Οι δράσεις αυτές του Μητροπολίτη Ανδρέα, υποκινούν εθνοτισμό και θρησκευτικό μίσος (!) ανάμεσα στους δύο λαούς, δύο γείτονες», τονίζει το αλβανικό άρθρο.
Αντίδραση από την αλβανική κυβέρνηση στα Τίρανα δεν έχουμε… προς το παρόν, αλλά σίγουρα θα υπάρξει.
Χιλιάδες ΕΥΓΕ στον Μητροπολίτη Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.Ανδρέα, που όρθωσε το ανάστημα του και ανακίνησε το θέμα της αυτονομίας της Β. Ηπείρου το οποίο παραμένει ανοικτό από το 1914.
Όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ Ο Υ Δ Ε Ν για αυτό το θέμα, αφήνοντας το «παγωμένο», ενώ η ανακήρυξη της αυτονομίας μιας καθαρά ελληνικής περιοχής που δόθηκε παρανόμως στο νεοσύστατο τότε κράτος της Αλβανίας, δεν είχε καμμία λογική και υπόσταση. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.