ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ALERT!!!Ξεκίνησε η 2η Φάση για την ενσωμάτωση ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ την Ελλάδα!!!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ALERT!!!Ξεκίνησε η 2η Φάση για την ενσωμάτωση ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ την Ελλάδα!!!Η Επιμονή των Σκοπίων να λέγονται «Μακεδονία » ΘΑ ΕΊΝΑΙ και η καταστροφή τους . Αυτό σας το εγγυόμαστε!!
Ως «Μακεδονία» τα Σκόπια θα υπάρξουν ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ενσωματωθούν στην Ελλάδα και οι δύο χώρες γίνουν μία, όπως αποφασίστηκε .
Η δικαιοσύνη της Ιστορίας συνηγόρησε σ αυτό και αποφάσισε αμείλικτα τα Σκόπια να ενσωματωθούν στην Ελλάδα έως το 2020.
Τον Οκτώβριο πέρυσι – υπήρξε σχετική δημοσίευσή μας που αναπαράχθηκε σε τουλάχιστον 100 sites – ενεργοποιήσαμε το σχέδιο για την προσάρτηση των Σκοπιών στην Ελλάδα . Τα μέλη μας έκαναν εκπληκτική ¨δουλειά και το σχέδιο με κωδικό ονομασίας « Ιστορικό Μπούμερανγκ » περνάει στην 2η φάση του … που είναι μη αναστρέψιμη.
Αφήστε κάποιους Πολιτικούς να περιμένουν την « ευθυγράμμιση των πλανητών »
Σχετικές εξελίξεις παρακολουθούμε σήμερα στο γειτονικό αυτό κρατίδιο.
Το σχέδιο στηρίζεται στα παρακάτω δεδομένα :
Δισεκατομμύρια έχουν επενδύσει οι Έλληνες επιχειρηματίες σ αυτήν την χώρα . Η οικονομική διείσδυση των Ελλήνων στο Κρατίδιο αυτό είναι πρωτοφανής . Οι ( έξυπνοι ) Έλληνες επιχειρηματίες , οικονομικά είναι στην Ελλάδα , και ταυτόχρονα φορολογικά είναι στα κοντινότερα Σκόπια … το αντιληφθήκατε ;
Το κυρίαρχο σ αυτήν τη χώρα είναι η ψευδαίσθηση ότι έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο . Σ αυτό ακριβώς αντιδρούν οι Αλβανοί των Σκοπίων και κατά ένα περίεργο τρόπο , γι αυτόν τον λόγο η Τουρκία τους ¨στηρίζει¨ … εε!! αυτό εκμεταλλευτήκαμε .
Υπάρχουν δυνάμεις παράλληλα που επιθυμούν την διάλυση των Σκοπίων ώστε να αποσταθεροποιήσουν τα Βαλκάνια … εεεε!! κι αυτό εκμεταλλευτήκαμε έως ένα σημείο .
Προτρέπουμε λοιπόν τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών να επισκεφτεί τα Σκόπια αρκετές φορές από εδώ και πέρα διότι οι επόμενες κινήσεις είναι οι εξής :
1-Το θέμα του ονόματος να συνεχίσει να είναι – μετά από όλα αυτά – σε δεύτερη μοίρα μέχρι να « χρειαστεί » ως τελική κίνηση Ματ … για να ολοκληρωθεί δλδ η ενσωμάτωση ( μέλος της ομάδας σαν το είχε πει αυτό πριν πολλά χρόνια κύριε Μητσοτάκη )
2-Να ενισχυθούν ΤΩΡΑ (Κ. Κοντζιά ) οι δυνάμεις που αντιτίθενται στα αποσταθεροποιητικά σχέδια στα Βαλκάνια . Η ολοκληρωτική διάλυση των Σκοπίων σ αυτήν την φάση θα ενισχύσει τον μεγαλοϊδεατισμό της Αλβανίας και θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση του Μουσουλμανικού Τόξου στα Βαλκάνια .
3-Να ενισχυθεί η οικονομική διείσδυση Ελλήνων στα Σκόπια ( Χρειαζόμαστε μια δυνατή Ελληνική Τράπεζα στην Περιοχή ) και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ( π.χ Τουριστικές επιχειρήσεις )
4-Το σημαντικότερο όμως είναι να γίνει γνωστή ( η άλλωστε υπάρχουσα ) πολιτική δράση Ελλήνων στο Κρατίδιο αυτό.
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ
Εάν τα Σκόπια θέλουν να γλιτώσουν τον βίαιο εξισλαμισμό τους , την εθνοκάθαρση και την αιματοχυσία. Θα πρέπει να ζητήσουν την ενσωμάτωση τους στην Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.