ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΩΣ 7.500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΩΣ 7.500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ!!!Μια απόφαση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και από τις δυο πλευρές, πήρε η κυβέρνηση Πάολο Τζεντιλόνι στην Ιταλία. 
Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στο ιταλικό κοινοβούλιο, ο εμβολιασμός των παιδιών θα είναι υποχρεωτικός από το επόμενο σχολικό έτος και μάλιστα, θεωρείται απαραίτητος για να μπορούν τα παιδιά να παρακολουθούν τα μαθήματα σε τάξεις παιδικών σταθμών, σε δημοτικά και σε γυμνάσια της χώρας. 
Οι γονείς θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι έχουν εμβολιάσει τα παιδιά τους- και ότι θα συνεχίζουν να το κάνουν- με την ένδειξη του ειδικού βιβλιαρίου υγείας, ενώ, το πρόστιμο μπορεί να είναι μέχρι και 7.500 ευρώ αλλά, αν κριθεί αναγκαίο από το δικαστήριο ανηλίκων, μπορεί να αφαιρεθεί ακόμα και η γονική επιμέλεια. 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.