ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Θαύμα ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ στις 23 Ιουνίου '16!!!"ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Θαύμα ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ στις 23 Ιουνίου '16!!!ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ!!!

 

 

Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας που είχα στις 23 Ιουνίου 2016, μας δίνει το κέντρο σήμα στο περιπολικό για αιφνίδιο θάνατο ανθρώπου. Κατά την άφιξή μας, ήδη βρισκόταν στο σημείο η κινητή μονάδα ΕΚΑΒ με γιατρό. Ο παθών από πληροφορίες του γιατρού ήταν ήδη 10 λεπτά στο σημείο χωρίς σφυγμό και εκείνη την στιγμή χρησιμοποιούσαν τον απινιδωτή για ανάνηψη. 20 λεπτά δεν είχαν καταφέρει τίποτα όταν μου μπαίνει ο λογισμός: "αν ο δυστυχείς αυτός άνθρωπος είχε την ευκαιρία να εξομολογηθεί ή όχι" ... προσπάθησα με την ευχούλα, αν ήταν θέλημα Θεού να τον επαναφέρει για να έχει αυτήν την ευκαιρία. Για επιπλέον 10 λεπτά λέγοντας την ευχούλα ο γιατρός δεν έβρισκε σφυγμό παρόλη την προσπάθεια, καθ' ότι μας εξήγησε πως ήταν υποχρεωμένοι να τηρήσουν το πρωτόκολλο που ορίζει η διαδικασία να κρατά έως και 40 λεπτά αν θυμάμαι καλά.

Τότε μου ήρθε στο μυαλό μια προσευχή - επίκληση της Παναγίας Τριάδας που έλεγε ο Αγ. Παΐσιος και είχε συμβουλεύει τον Σεβ. Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο σε μια προσωπική του δύσκολη στιγμή: "ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ - ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ! ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ, ΣΚΕΠΕ ΗΜΑΣ". Και πριν προλάβω να τελειώσω αυτήν την ευχή... Με το Παναγιά Τριάς... Μέγα το όνομά Σου, αμέσως βρήκαν σφυγμό, ενώ προ ολίγου μας διαβεβαίωναν από την πολύχρονη εμπειρία τους ότι μετά από τόση ώρα ήταν τελειωμένη υπόθεση.

Μόλις ξαφνιασμένοι και αυτοί μας είπαν ότι βρήκαν σφυγμό... έμεινα εμβρόντητος από την δύναμη του ονόματος της Παναγίας Τριάδας και ένιωθα μέσα μου μια βαθειά επιβεβαίωση της δυνάμεώς Της. Σκέφτηκα ότι: "Εγώ, ο Θεός, δίνω πνοή και εγώ την παίρνω". Κατόπιν, προσπαθούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου από την συγκίνηση...!

Αργότερα, και μία γιατρός την οποία βρήκαμε στα έκτακτα στο Νοσοκομείο, μας είπε πως εδώ και 30 χρόνια σε αυτήν την υπηρεσία που υπηρετώ, τέτοια περιστατικά δεν επαναφέρονται.
 
Θ.Γ.Χ., Αστυνομικός

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

loading...
Από το Blogger.