ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Κωδικός πολέμου «MAX THUNDER»!!!ΤΡΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΑ πυρηνικά καταφύγια στο Τέξας!!!Η Ρωσία μεταφέρει α/α συστήματα S-400, S300V4 στα σύνορα με Β.Κορέα!!!ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ στρατιωτικά ασθενοφόρα και στήνουν νοσοκομεία εκστρατείας!!!

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Κωδικός πολέμου «MAX THUNDER»!!!ΤΡΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΑ  πυρηνικά καταφύγια στο Τέξας!!!Η Ρωσία μεταφέρει α/α συστήματα S-400, S300V4 στα σύνορα με Β.Κορέα!!!ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ
στρατιωτικά ασθενοφόρα και στήνουν νοσοκομεία εκστρατείας!!!
 
Προ των πυλών ο όλεθρος στην Κορεατική Χερσόνησο καθώς μεταφέρει στρατιωτικά ασθενοφόρα και στήνει νοσοκομεία εκστρατείας
η Κίνα στα σύνορα με την Βόρεια Κορέα στην πόλη Dandong κάτι που δείχνει τι έρχεται ενώ οι Αμερικανοί μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες οπλισμού σε Ν.Κορέα και Ιαπωνία.

Και η Ρωσία μεταφέρει α/α συστήματα S-400, S300V4 και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου στα σύνορα με Β.Κορέα.

Στο Τέξας εργάτες και πολίτες εργάζονται υπερωρίες για να κατασκευάσουν πολυτελή και ακριβά υπόγεια ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν σε πιθανό αναμενόμενο πυρηνικό πόλεμο!

Οι εξελίξεις τρέχουν, τα πιόνια μετακινούνται στην κορεατική χερσόνησο και η Βόρειο Κορέα πρέπει να καταστραφεί όπως το Ιράκ , η Λιβύη και η Συρία σε υλοποίηση ενός υποχθόνιου σχεδίου που οδηγεί σε άλλες ανεξέλεγκτες καταστάσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη...

ΗΠΑ και Νότια Κορέα πραγματοποίησαν μια σειρά στρατιωτικών ασκήσεων-πρόβα πολέμου στις εκτοξεύσεις πυραύλων  του Kim Jong-un ο οποίος προειδοποιεί με την σειρά του για πυρηνικό πόλεμο με τις ΗΠΑ.

Οι σύμμαχοι πραγματοποίησαν μια στρατιωτική άσκηση, με την κωδική ονομασία «Max Thunder» σε μια προσπάθεια να «εντείνουν τις δεξιότητες τακτικής» και να «δοκιμάσουν την εναέρια ικανότητα μάχης» σε επικείμενο πόλεμο.

Στις ΗΠΑ επίσης αυτή  η αυξημένη δράση του αμερικανικού στρατού σε όλο τον κόσμο οδήγησε σε προβλέψεις για πυρηνικό πόλεμο και για αυτό πολλοί Αμερικανοί ετοιμάζουν υπόγεια καταφύγια, όπως ακριβώς έκαναν και οι παππούδες τους, φοβούμενοι ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα κατά τη διάρκεια του των δεκαετιών 1950-60 στην διάρκεια του «Ψυχρού πολέμου».

Οι προετοιμασίες των Αμερικανών επιτελών παρόλα αυτά είναι συνεχείς και οργιώδεις.

Περίπου 1.000 αμερικανικά μαχητικά  αεροσκάφη θα μετασταθμεύσουν τμηματικά με σκοπό να ενισχύσουν την  Πολεμική Αεροπορία της Νότιας Κορέας για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του Βορρά, ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική διοίκηση του ειρηνικού (PACOM).

Όλα αυτά ακούγονται πραγματικά πολύ εύηχαστα αυτιά των Νοτιοκορεατών αλλά αυτή είναι η αλήθεια;….ή μήπως ο πραγματικός στόχος  των ΗΠΑ είναι η άλωση της Βόρειας Κορέας και ο έλεγχος της κεντρικής τράπεζας της χώρας;

Γιατί τώρα είναι στο στόχαστρο ο στυγνός δικτάτορας Κίμ, πιο πριν ο Σαντάμ και πόσοι άλλοι;

Μήπως επειδή οι χώρες τους είχαν ανεξάρτητες κεντρικές τράπεζες και έλεγχαν το νόμισμα τους;

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ιστορικά ότι όταν ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε την Βαβυλώνα, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αφήσει στην θέση του τον Πέρση Σατράπη επιτρέποντας του να συλλέγει τους φόρους αλλά του αφαίρεσε όμως την δυνατότητα να κόβει νόμισμα!

Διότι αυτός που «κόβει» νόμισμα ελέγχει οικονομικά και την χώρα του.

Γι” αυτό λοιπόν οι ΗΠΑ μεταφέρουν κολοσσιαίες πραγματικά δυνάμεις στην Νότια Κορέα…διότι πολύ απλά θα χτυπήσουν τον δικτάτορα Κιμ για να του πάρουν την τραπεζική εξουσία και τα υπόλοιπα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας...

Από την άλλη πλευρά μετά από πολλά χρόνια οι Αμερικανοί φοβούνται Πυρηνικό Πόλεμο και προετοιμάζουν καταφύγια.

Μετά την άνοδο στην εξουσία της κυβέρνησης Τραμπ υπάρχει αυξημένη δράση του αμερικανικού στρατού σε όλο τον κόσμο, κάτι που οδηγεί  σε προβλέψεις για παγκόσμιο  πόλεμο και για πολλούς Αμερικανούς αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ετοιμαστούν υπόγεια καταφύγια, όπως ακριβώς έκαναν και οι παλαιότεροι, φοβούμενοι ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα.

Για παράδειγμα στην πόλη Murchison του Τέξας κάποιοι εργάζονται υπερωρίες για να κατασκευάσουν πολυτελή και ακριβά υπόγεια  ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν σε πιθανό αναμενόμενο  πυρηνικό πόλεμο.

Τα υπόγεια ξεκινούν με μια δομή από 100 χλστ. χαλύβδινης επένδυσης , ικανή να αντέξει τα πάντα και που κοστίζει περίπου 45.000 δολάρια. Ο κατάλογος πελατών για την δημιουργία καταφυγίων είναι εμπιστευτικός αλλά περιλαμβάνει όλες τις κοινωνικές ομάδες και τάξεις.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.