Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ!!!Στην Αμφίπολη είναι ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!!


Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ!!!Στην Αμφίπολη είναι ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!!

 


Όλο και πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο Μέγας Αλέξανδρος, ενδέχεται, να είναι θαμμένος στην Αμφίπολη. 
Οι ανασκαφές πλέον έχουν προχωρήσει σε ένα τέτοιο σημείο που πλέον τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό που έχει γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό. Μάλιστα, τα ίχνη «δείχνουν» Αλεξάνδρεια και είναι σίγουρο ότι ο τύμβος Καστά κρύβει ακόμα πολλά μυστικά, με τους αρχαιολόγους να πιθανολογούν ότι ίσως να υπάρχει και δεύτερος τάφος. 
Ο πυρήνας του τύμβου γίνεται αντιληπτός από τις ηλεκτρικές τομογραφίες της ομάδας του Γρηγόρη Τσόκα, οι οποίες αποτυπώνουν τη χρήση του χώρου από τις ανάγλυφες παραστάσεις του τύμβου. Υπάρχει και μια μακεδονική εικονογραφία και στοιχεία που μαρτυρούν ότι η υπόθεση του ΥΠ.ΠΟ ότι είναι θαμμένη η Ολυμπιάδα και ο Ηφαιστίωνας αποκτά βάση. 
Οι ειδικοί, συνδυάζοντας τα στοιχεία και τις πηγές που έχουν στα χέρια τους, έχουν καταλήξει ότι το μνημείο λειτουργούσε και σαν μαντείο του κράτους που είχε φτιαχτεί με τις εντολές του Μ. Αλέξανδρου και όπως γνωρίζουμε, η μητέρα του μεγάλου στρατηλάτη ήταν μάντης. 
Αναμένουμε με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις. 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


loading...

Από το Blogger.