ΕΛΛΗΝΕΣ και Δημήτριος Μιχάκης προς Πρόεδρο Ρωσίας κ. Βλαδίμηρο Πούτιν!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ και Δημήτριος Μιχάκης προς Πρόεδρο Ρωσίας κ. Βλαδίμηρο Πούτιν!!!


Δημήτρης Μιχάκης:  Σας θεωρούμε άξιο και ικανό να προστατεύσετε με τις άμεσες ενέργειές σας την ασφάλεια της Ρωσίας αλλά και άλλων χριστιανικών πληθυσμών στην ευρύτερη περιοχή.
    
    Σας καλούμε να πράξετε με την φώτιση του Θεού ό,τι είναι δυνατόν για την ολοσχερή πάταξη της ακραίας ισλαμικής τρομοκρατίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΚΗΣ... Από τα καθαρά πατριωτικά πρόσωπα, που έχει ανάγκη η Ελλάδα.


Καλλιόπη Σουφλή


ΕΛΛΗΝΕΣ και Δημήτριος Μιχάκης 

προς Πρόεδρο Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδίμηρο Πούτιν
                                                                                                                         Ελλάς-Αθήνα                                                                                                                       4 Απριλίου 2017

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ Βλαδίμηρε Πούτιν,
 


    Εκφράζουμε την θλίψη μας για τα θύματα αλλά και την συμπαράστασή μας στις οικογένειές τους και σε όλο τον αδελφό Ρωσικό λαό για το τραγικό τρομοκρατικό χτύπημα που δέχθηκε η Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη. 
Αυτό, αποτελεί δυστυχώς προσβολή της ασφάλειας αλλά και της εθνικής κυριαρχίας της Ρωσίας όταν εχθροί της Ορθοδοξίας και του Ρωσικού λαού και κατάσκοποι εχθρικών κρατών προκαλούν επιθέσεις μέσα στην ίδια την χώρα σας.
    

   Σας θεωρούμε άξιο και ικανό να προστατεύσετε με τις άμεσες ενέργειές σας την ασφάλεια της Ρωσίας αλλά και άλλων χριστιανικών πληθυσμών στην ευρύτερη περιοχή.
    

    Σας καλούμε να πράξετε με την φώτιση του Θεού ό,τι είναι δυνατόν για την ολοσχερή πάταξη της ακραίας ισλαμικής τρομοκρατίας. 
Ο Θεός μεθ υμών και μεθ ημών σε Ελλάδα και Ρωσία. 

Με τιμή

Δημήτριος Μιχάκης

Πρόεδρος ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.


 https://ellhnes2012.blogspot.gr/2017/04/blog-post_4.html
Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.