ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αυτό είναι ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αυτό είναι ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ...

Οι ξένοι έχουν εφαρμόσει πολλά σχέδια στην Ελλάδα και έχουν κάνει πολλά πειράματα πάνω της. Η λιτότητα, το PSI, όλα αυτά έχουν δοκιμαστεί με μεγάλη αποτυχία. Ειδικά μετά την πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά, πολλοί Ευρωπαίοι υποστήριξαν την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ.
Όμως κάτι τέτοιο, τελικά, δεν συνέβη και μετά από τόσα μνημόνιο οι θεσμοί σχεδιάζουν το επόμενο «πείραμα». Και αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτό που συμφωνήθηκε στο Σύνοδο Κορυφής στη Ρώμη, δηλαδή την πολυετή καθυστέρηση εξυπηρετήσεως του δημοσίου χρέους της Ελλάδος, κάτι που πολύ πιθανό να μας οδηγήσει και στην έξοδο από το ευρώ.

Από την άλλη στην Ελλάδα η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει την ψήφιση των μέτρων, που θα οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση του κόμματος, και σκέφτονται να φέρουν το «μνημόνιο» να περαστεί με 180 ψήφους, επιβάλλοντας δηλαδή μια οικουμενική. Από την άλλη υπάρχει και το σενάριο των εκλογών.


Με λίγα λόγια το Ελλαδικό πολιτικό σύστημα σκέφτεται με κομματικό πατριωτισμό και μόνο, με αποτέλεσμα η Ευρώπη να ψάχνει λύση που να μην εξαρτάται από την Ελλάδα. Έτσι θα μας οδηγήσουν σε μια ομαλή έξοδο, με πολυετή καθυστέρηση εξυπηρετήσεως του δημοσίου χρέους. Σε κάθε περίπτωση, για την χωρίς πρωτογενή παραγωγή Ελλάδα, η έξοδος αυτή τη στιγμή θα είναι ισοδύναμη με τον θάνατο (μην ξεχνάμε τα προβλήματα δημογραφικού, προσφυγικού και μη υπάρξεως παραγωγής στη χώρα).


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο
loading...
Από το Blogger.