ΤΩΡΑ!!!ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!ΧΑΜΟΣ!!!ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ''HALC'' ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΤΩΡΑ!!!ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!ΧΑΜΟΣ!!!ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Η
''HALC'' ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Με πρωτοβουλία του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (Hellenic American Leadership Council – HALC,πραγματοποιήθηκε εκστρατεία προκειμένου τα μέλη της Γερουσίας και της Βουλής των ΗΠΑ για την έκρυθμη κατάσταση στο Αιγαίο αλλά και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Στην ενημέρωση εξετάσθηκαν και τα γεγονότα στο Αιγαίο,ενώ προβλήθηκαν και βίντεο με τις παραβιάσεις στα χωρικά μας ύδατα από την Τουρκική ακτοφυλακή.

Ο κ. Νικόλαος Κατσίμπρας, HALC Senior Fellow, δηλωσε σχετικά με την δράση της HALC στις ΗΠΑ και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν την προβολή των βίντεο πως Έχει περάσει προπολλού η εποχή των προέδρων. Πλέον η δημόσια διπλωματία της ομογένειας είναι βασισμένη σε αυτό που λέμε grass roots advocacy, σε ένα δηλαδή συμμετοχικό μοντέλο κατά το οποίο ένα δίκτυο ηγετών-πολιτών αναλαμβάνουν την ποιοτική αντιπροσώπευση της κοινότητας μας. Αυτό γίνεται πρώτη φορά στην ομογένεια με συντονισμένο τρόπο. Φέτος συντόνισαμε ένα εκτενές προγραμμα 46 συναντήσεων για 70 επιλεγμένα μέλη μας με εντυπωσιακά αποτελέσματα και feedback. Συνέχισε δε λέγοντας πως Δεν υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση όποτε τα τελευταία χρονια έχουμε επικεντρώσει όλες μας τις προσπάθειες προς αυτό το σκοπό με αντίστοιχες εκστρατείες, με ενημερωτικό υλικό και διαλέξεις. Όσο αφορά τις ΗΠΑ, γενικά ο γενικός πληθυσμός δεν έχει ιδέα. Όσοι όμως ξέρουν σίγουρα νοιώθουν μια ανησυχία, ειδικά διότι πλέον έχουν πέσει οι μάσκες σε ότι αφορά την νέα Τουρκία που έχει διαμορφώσει ο Ερντογάν.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.