ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!Σκληρή Εμπλοκή!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ με Οπλισμένα τουρκικά μαχητικά στον ουρανό της Χίου!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!Σκληρή Εμπλοκή!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ με Οπλισμένα τουρκικά μαχητικά στον ουρανό της Χίου!!!Για μια ακόμη φορά οι Τούρκοι βγήκαν οπλισμένοι στο Αιγαίο …Για μια ακόμη φορά Ορατός δια γυμνού Οφθαλμού ο κίνδυνος ενός «Θερμού Επεισοδίου ή ατυχήματος» ,όπως αρέσκονται να λένε οι Πολιτικοί που ηγούνται του Στρατεύματος !

Στα γεγονότα τώρα : Ένα Τούρκικο ζεύγος Οπλισμένων Μαχητικών F-16 μπήκαν με το καλημέρα στο FIR Αθηνών Ανάμεσα Χίο -Λέσβο και στο έβγα αφού προέβησαν σε 3 παραβιάσεις ακολουθούμενοι απο ένα ζεύγος Ελληνικών Μιράζ 2000-5 ενεπλάκησαν σε Αερομαχία πριν αναγκαστούν και την κοπανήσουν …Νοτιοδυτικά της νήσου Χίου την 10:15 !

Αν κάποιοι συνεχίζουν ακόμη να πιστεύουν οτι θα εξευμενίσουν την Τουρκιά και τον Ερντογάν χωρίς δυναμική αντίδραση και το κυριότερο να προετοιμάσουν τον λαό για όλα τα ενδεχόμενα ,θα βρεθούν προ εκπλήξεως !

Ο Ερντογάν προετοιμάζει και ντοπάρει καθημερινά τον λαό του και όταν έρθει η ώρα θα παίξει το χαρτί του Πολέμου ..Αν δεν αντιδράσουμε πέραν των πολιτικών επιλογών τελειώσαμε και όχι μόνο απο τους Τούρκους!

Αυτά και θα επανέλθουμε …

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 20η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: 1 (2 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ: –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ: 2
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ: 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: 1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ: 3
ΕΜΠΛΟΚΕΣ: 1
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική
veteranos


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.