ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
27 γερμανικές Τράπεζες πραγματοποίησαν μεταφορές χρημάτων από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης,οι οποίες είναι αμφιβόλου προελεύσεως.Αυτό αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung,για εκείνους που τολμούν και κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα,και την κατηγορούν για φοροδιαφυγή, ενώ εκείνοι κάνουν πολύ χειρότερα,κρύβοντας τα ''κάτω από το χαλί''.Όμως ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο.

Πιο συγκεκριμένα η Süddeutsche Zeitung αναφέρει πως πρόκειται για ποσά που προέρχονταν από την Ρωσία τα οποία ξέπλεναν οι γερμανικές τράπεζες και στους λογαριασμούς των τραπεζών μπήκαν 66,5 εκατομμύρια δολάρια.

Να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο ποσό, ύψους 27,4 εκατομμυρίων δολαρίων, ‘’χώθηκε’’ σε λογαριασμούς της Commerzbank και το ποσό των 24 εκατομμυρίων σε λογαριασμούς της Deutsche Bank η οποία είπε πως:  «ενίσχυσε σε σημαντικό βαθμό και διεύρυνε τα συστήματα ελέγχου, ενώ το2015 προσέλαβε χίλιους νέους συνεργάτες στα τμήματα που είναι αρμόδια για τη συμμόρφωση προς τους κανόνες και την "Αντιμετώπιση των χρηματοοικονομικών αδικημάτων».


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.