ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Η Ελλάδα ΕΚΤΟΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης…ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙ εσωτερικό δίκαιο, κατ’επέκταση και Σύνταγμα!!!ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μόνο «στα χαρτιά» μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρός το παρόν......

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Η Ελλάδα ΕΚΤΟΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης…ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙ
εσωτερικό δίκαιο, κατ’επέκταση και Σύνταγμα!!!ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
μόνο «στα χαρτιά» μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρός το παρόν......
«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Επομένως, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει για την Ελλάδα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , Ζαν Κλόντ Γιούνκερ και η δήλωση του αυτή αποδεικνύει ότι πλέον η χώρα μας βρίσκεται, τυπικά μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι πρακτικά.

Από τη στιγμή που η Ελλάδα έχει μπει σε τροχιά μνημονίων, παύει να ισχύει το μεγαλύτερο μέρος του ευρωπαϊκού δίκαιου, αφού, όπως είπε και ο Γιούνκερ, «βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ […]Οταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Επιπλέον, στην Ελλάδα εφαρμόζονται μέτρα και νόμοι που έχουν τεθεί από την τρόικα, άρα, η χώρα παύει να έχει και εσωτερικό δίκαιο, κατ’επέκταση και Σύνταγμα.

Από τα παραπάνω προκύπτει το εύλογο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα είναι μόνο «στα χαρτιά» μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.