ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!Φωτιά έχουν πάρει οι ελληνικές Ε.Δ μετά τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ κινήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο!!! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!Φωτιά έχουν πάρει οι ελληνικές Ε.Δ μετά τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  κινήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο!!!
 

Φωτιά φαίνεται πως έχουν πάρει οι ελληνικές Ε.Δ,καθώς ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο κυρίως μετά τις κινήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές οι Τούρκοι προσπαθούν να κλιμακώσουν τις εντάσεις στο Αιγαίο και επιθυμούν να δημιουργήσουν επεισόδιο πάση θυσία.

Τον περασμένο μήνα λοιπόν,αξιολογήθηκαν,στα πλαίσια της επιχειρησιακής εκπαίδευσης και του ελέγχου του βαθμού άμεσης ετοιμότητας, οι Δυνάμεις Αμέσου Επέμβασης του συνόλου των Σχηματισμών του Στρατού Ξηράς και συγκεκριμένα, της 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Δ΄ ΣΣ, ΑΣΔΕΝ, 1ης ΜΠ.

Οι έλεγχοι και οι αξιολογήσεις έδειξαν την ετοιμότητα των Ελληνικών Ε.Δ,και διαπιστώθηκε και το υψηλό ηθικό του προσωπικού του Στρατού μας.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
m
Από το Blogger.