ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!!Τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ χώρες που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!!Τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ χώρες που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!


Στις χώρες που η κυβέρνηση αρχίζει να γέρνει προς τον Πούτιν ...παθαίνουν εμφύλιο, παθαίνουν φωτιές, τρομοκρατία, σκάνδαλα... κι «αυθόρμητες» εξεγέρσεις. 


Οι «πεντακάθαροι» και «δημοκρατικοί» δημοσιογράφοι-πράκτορες ανακαλύπτουν ξαφνικά την έκταση της διαφθοράς και βγαίνουν στην επιφάνεια... Βατοπέδια, Siemens κλπ.
 

Στα Δυτικά Βαλκάνια, όπως και στην Τουρκία οι «αχάριστοι» λαοί... δεν λένε να ψηφίσουν πολιτικούς-πράκτορες της Δύσης κι επιμένουν να εκλέγουν αχάριστους πολιτικούς που εκμεταλλεύτηκαν τη στήριξη της Δύσης για να ανέλθουν στην εξουσία αλλά μετά γύρισαν την πλάτη στη Δύση κι άρχισαν να ακολουθούν τον δικό τους δρόμο.

 Οι ΜΚΟ και οι πράκτορες του Soros αρχίζουν τις προετοιμασίες. 
 

Η Δύση θέλει πίσω και τα πρόβατα και τα λιβάδια και δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έκαναν στην Ουκρανία, στη Συρία, στη Λιβύη και στη Γιουγκοσλαβία για να πετύχουν μία γνήσια «δημοκρατική» αλλαγή της ανεπιθύμητης κυβέρνησης.

Ακολουθούν σχετικά χαρακτηριστικά δημοσιεύματα:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.