ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ!!!Δελφικό παράγγελμα «Εχθρούς Αμύνου»!!!ΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΦ ΌΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 5 ΛΕΠΤΑ!!!

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ!!!Δελφικό παράγγελμα «Εχθρούς Αμύνου»!!!ΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΦ ΌΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 5 ΛΕΠΤΑ!!!


Η εθνοφυλακή είναι ένα από τα βασικότερα κομμάτια του Ελληνικού Στρατού, και στόχος τους είναι να συμβάλουν στην άμυνα της χώρας και στην επαναφορά της τάξεως. Είναι άριστα εκπαιδευμένοι, και το 2017, έχει ανακηρυχθεί από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, έτος Εθνοφυλάκων και Εφέδρων.Το Έμβλημα της Εθνοφυλακής αποτελείται από ασπίδα (σε κόκκινο χρώμα), που απεικονίζει την αμυντική θωράκιση της χώρας. και από στάχυ (σε κίτρινο χρώμα), το χαρακτηριστικό σύμβολο της υπαίθρου, τοποθετημένα πάνω στο Σύμβολο του Έθνους την Ελληνική Σημαία.Ο συνδυασμός της ασπίδας με το στάχυ, συμβολίζει τη συμμετοχή της Εθνοφυλακής στην άμυνα της χώρας.Αναγράφεται το Δελφικό παράγγελμα «Εχθρούς Αμύνου», το οποίο σημαίνει: «Να Αμύνεσαι έναντι παντός Εχθρού της Πατρίδος». Ανήκει στο Χίλων το Λακεδαιμόνιο, πολιτικό – νομοθέτη φιλόσοφο και ελεγειακό ποιητή που έζησε κατά τον 6ο π.Χ. αιώνα και αναφέρεται ως ένας από τους επτά σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας.
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.