ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΩΡΑ!!!Πατήρ Αβραάμ Αγιορείτης Μοναχός Ι.Μ.Μεγίστης Λάβρας!!!Αφού δεν θα προλάβουν να εισπράξουν τους φόρους!!!Άρα, τα γεγονότα του 3ου παγκοσμίου πολέμου είναι αμέσως!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΩΡΑ!!!Πατήρ Αβραάμ Αγιορείτης Μοναχός Ι.Μ.Μεγίστης Λάβρας!!!Αφού δεν θα προλάβουν να εισπράξουν τους φόρους!!!Άρα, τα γεγονότα του 3ου παγκοσμίου πολέμου είναι αμέσως!!!Πατήρ Αβραάμ: Αφού δεν θα προλάβουν να εισπράξουν τους φόρους… Άρα, τα γεγονότα του 3ου παγκοσμίου πολέμου είναι αμέσως…Πατήρ Αβραάμ Αγιορείτης Μοναχός Ι.Μ.Μεγίστης Λάβρας: Ο Άγιος Κοσμάς μας προφήτευσε ότι «Θα σας επιβάλλουν αβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν». Τι σημαίνει; Που οδηγεί αυτό; Η απάντηση αυτή απ” την θέση του Αγίου Κοσμά;Ότι, αφού δεν θα προλάβουν λοιπόν… Άρα, τα γεγονότα του 3ού παγκοσμίου πολέμου είναι αμέσως…
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Από το Blogger.