ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ!!!«Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση!!!Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα!!!Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης» (29/11/2011)!!!ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!!!Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!


ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ!!!«Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση!!!Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα!!!Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης» (29/11/2011)!!!ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΒΙΤΑΛΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»«Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα. Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης…» (29/11/2011)ΗΔΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ …ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΚΡΙΣΗ !!!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


loading...

Από το Blogger.