ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΩΡΑ!!ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για ΠΟΛΥ γερά στομάχια!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ LGVTQ!!!Οι πραγματικές επιδιώξεις του!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΩΡΑ!!ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για ΠΟΛΥ γερά στομάχια!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ LGVTQ!!!Οι πραγματικές επιδιώξεις του!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!

 

Το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί, είναι για πολύ γερά στομάχια.
Μου το έστειλε φίλη αναγνώστρια και την ευχαριστώ πολύ.Θα σας πρότεινα να το παρακολουθήσετε, προκειμένου να προφυλάξετε τα παιδιά σας από την λαίλαπα της διεστραμμένης αριστερας που κυβερνάει και θέλει να επιβάλει δια νόμου, την διαστροφή μέσα στα φυτώρια ψυχών, όπως είναι τα σχολεία.

Σας παρακαλώ, να το διαδώσετε όσο το δυνατόν σε περισσότερους φίλους σας.
Λυπάμαι... δεν έχω άλλο τρόπο αφύπνισης από αυτό το blog, ούτε μεγαλύτερη δύναμη για να κάνω κάτι πιο σημαντικό.


Όλοι μαζί όμως οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, μπορούν να συνεισφέρουν διαδίδοντας  τέτοια θέματα, που είναι για την προστασία των παιδιών μας και την σωτηρία τους από την αρρωστημένη άποψη των αριστερών, που θέλουν να διαλύσουν και να καταστρέψουν τις ψυχές, το μυαλό και το σώμα τους.Ευχαριστώ, την κάθε μια και τον καθένα σας ξεχωριστά, όλους όσους διαδώσουν αυτό το ντοκιμαντέρ.... μονο το ντοκιμαντέρ... δεν χρειάζεται να διαδώσετε και την ανάρτηση. 
Δεν μ' ενδιαφέρουν τα κλικ... η αφύπνιστη του κόσμου όμως και η σωτηρία των παιδιών μας, είναι ο πρωταρχικός μου στόχος.


Οι επιλογές των φωτογραφιών,  είναι εν γνώσει μου σοκαριστικές, αλλά μοναδικό στόχο έχουν να ταρακουνήσουν και να δείξουν την απόλυτη διαστροφή ΄που θέλουν να επιβάλουν στα παιδιά μας, οι κυβερνώντες.Ευχαριστώ

Καλλιόπη ΣουφλήΧαίρετε κ. Σουφλή,

σας παραθέτω ένα διαφωτιστικό και κατατοπιστικό ντοκιμαντέρ το οποίο αποκαλύπτει διεξοδικά την ατζέντα του LGBTQ κινήματος, των πραγματικών επιδιώξεών του και των μέσων που μετέρχεται προκειμένου να ''κοινωνικοποιήσει'' μαζικά τη πανσεξουαλική στάση ζωής των ανθρώπων που εκπροσωπεί.

Η εμμονή τους στο σεξουαλικό προσανατολισμό  τούς καθιστά  μια άκρως προσοδοφόρα κατηγορία καταναλωτών γύρω από την οποία έχει στηθεί ένα κερδοσκοπικό πανηγύρι που εκτείνεται από την μόδα, την μουσική, κινηματογραφική και πορνογραφική βιομηχανία έως την γενετική. 

Επίσης εξυπηρετεί άριστα και την ατζέντα της απομείωσης του ρυθμού ανάπτυξης του πληθυσμού του πλανήτη.

 Όλες αυτές οι πτυχές εκτίθενται εναργέστατα στο εν λόγω ντοκιμαντέρ. 

Επισημαίνω ότι δεν βάλλουμε εναντίον των προσώπων που φέρουν αυτό το πάθος, έχουμε κι εμείς τα δικά μας πάθη, αλλά δεν μπορούν να κανονικοποιούν τη διαστροφή και να τραυματίζουν ψυχοσωματικά την ανθρωπότητα επιβάλλοντας ως επικυρίαρχη τάση της δική τους στάση ζωής.Σας συγχαίρω για άλλη μια φορά για το μαχητικό και αφυπνιστικό σας έργο!!

Ο Τριαδικός μας Θεός να σας ενδυναμώνει!

Με εκτίμηση,

Χ. Π.
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.