ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ στην ΕΛΛΑΔΑ!!!ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ Ο εχθρός πέρασε τις Πύλες;..

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ στην ΕΛΛΑΔΑ!!!ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ Ο εχθρός πέρασε τις Πύλες;..
Και αγόρασαν ακίνητα και τους δόθηκε άδεια διαμονής!Ο λόγος για Τούρκους πολίτες εύπορους, οι οποίοι μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα αναζητούν καταφύγιο στη χώρα μας.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο χορηγεί άδειες διαμονής σε κατοίκους χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης,οι οποίοι αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα,και διαφαίνεται,σύμφωνα με στοιχεία, εξαιρετικά αυξημένη η επενδυτική δραστηριότητα από Τούρκους.

Έτσι όπως αναφέρουν τα στοιχεία ο αριθμός των αδειών που έχουν χορηγηθεί σε Τούρκους με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη ακινήτου από το 2014 έως και την 1η Φεβρουαρίου 2017 ανέρχεται σε 49. Αν προσθέσεις δε και τα μέλη των οικογενειών ο αριθμός των αδειών διαμονής που έχουν χορηγηθεί για την ίδια περίοδο ανέρχεται συνολικά σε 128.

Συνολικά Τούρκοι υπήκοοι έχουν επενδύσει περίπου 12.250.000 ευρώ για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα αλλά και προκειμένου να αποκτήσουν Golden Visa.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.