ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!Εθνικοί Στρατοί ΤΕΛΟΣ!!!!Ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!!!ΕΤΣΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ τις ευρωπαϊκές χώρες και πλέον θα αντιμετωπίζουμε τον κινδυνο και της ολοκληρωτικής υποδούλωσης!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!Εθνικοί Στρατοί ΤΕΛΟΣ!!!!Ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!!!ΕΤΣΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ
τις ευρωπαϊκές χώρες και πλέον θα αντιμετωπίζουμε τον κινδυνο και της ολοκληρωτικής υποδούλωσης!!!
283 βουλευτές υπέρ, 269 κατά και 83 αποχές,ήταν οι συμμετοχές των βουλευτών στην ψηφοφορία του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τη δημιουργία του κοινού στρατού της Ε.Ε.Η πρόταση εγκρίθηκε εν τέλει.

Τον Αύγουστο του 2016,o Jean-Claude Juncker,επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,είχε δηλώσει πως η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται το δικό της στρατό,προκειμένου να προασπίζει τα ευρωπαϊκά συμφέροντα.

Αυτό πρακτικά ενδεχομένως σημαίνει το τέλος των εθνικών στρατών της κάθε ευρωπαϊκής χώρας,κάτι που θα αποδυναμώσει όπως είναι αναμενόμενο την κάθε χώρα καθιστώντας την έρμαιο στην ΕΕ.

Έτσι θα δοθεί σε Βερολίνο και Βρυξέλλες το δικαίωμα να ελέγχουν τις ευρωπαϊκές χώρες και πλέον θα αντιμετωπίζουμε τον κινδυνο και της ολοκληρωτικής υποδούλωσης των χωρών της Ε.Ε,ειδικότερα των πιο αδύναμων.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.