ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!Πλημμυρίζουν το Σύνταγμα οι ΕΝΣΤΟΛΟΙ!!!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!Πλημμυρίζουν το Σύνταγμα οι ΕΝΣΤΟΛΟΙ!!!
Στο Σύνταγμα βρίσκονται αυτή την ώρα πάνω από 1.200 αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες ένστολοι και πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, υπογραμμίζει ότι ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τα Σώματα Ασφαλείας».

Ζητούμενα, κατά την ΠΟΑΣΥ, είναι μεταξύ άλλων:

-Η πλήρης συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ

-Ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας, σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις

-Ο τερματισμός των περικοπών των δαπανών

-Νέες προσλήψεις

-Επαναφορά των 6.700 οργανικών θέσεων

-Η έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου (αναγνώριση χρόνου στρατιωτικής θητείας, μάχιμη πενταετία, αναγνώριση χρόνου σπουδών) για τους ένστολους

-Οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις

-Η μη τήρηση του χρόνου εργασίας

-Οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.