ΤΡΟΜΟΣ στην ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ!!!Ο 'ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΗΣ' ΩΚΥΑΛΟΣ σπέρνει τον θάνατο!!!ΤΡΟΜΟΣ στην  ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ!!!Ο 'ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΗΣ' ΩΚΥΑΛΟΣ σπέρνει τον θάνατο!!!

To ΩΚΥΑΛΟΣ ΙΙ,αποτελεί το διακλαδικό σκάφος ανορθόδοξου πολέμου και είναι αμιγώς ελληνικό.Το σκάφος σχεδιάστηκε απο την την εταιρεία Ν.ΜΠΟΥΛΕΛΑΚΗΣ ΑΕΒΕ,πάντα σε συνεργασία με το Πολεμικό μας Ναυτικό,για το πρόγραμμα «ΩΚΥΑΛΟΣ».

To σκάφος είναι  μία νεότερη και καλύτερη εκδοχή του πρώτου,το οποίο και εντάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό το 2015.Αφου έγιναν πολλές και ποικίλες δοκιμές και μετά από μία σειρά σοβαρών παρατηρήσεων το βάρος του σκάφους μειώθηκε ώστε να μεταφέρει περισσότερα άτομα, βελτιώθηκε η υδροδυναμική συμπεριφορά του σκάφους και η αυξήθηκε η τελική ταχύτητα καθώως και οι συνθήκες ασφαλείας και πλεύσης.

Το σκάφος αυτό αποτελεί τον τρόμο των Τούρκων στο Αιγαίο καθώς,έχει σχήµα ολισθακάτου (hard chine hull) µε υψηλή γωνία ανύψωσης πυθµένα (deep V).


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.loading...

Από το Blogger.