ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ!!!!ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!! ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ!!!!ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!Αίσθηση προκαλεί ένα άρθρο το οποίο υποστηρίζει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια ανώνυμη εταιρεία με έδρα το Πουέρτο Ρίκο.

Σας το παραθέτουμε ολόκληρο:Έχει κάπως μυστηριωδώς, και χωρίς εξήγηση, σβηστεί από τον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών ο CFR (δηλ., Code of Federal Regulations, ο Κώδιξ Ομοσπονδιακών Κανονισμών) 250.11, που αναφέρεται ως ο νομικός ορισμός του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ. Επίσης, έχει σβηστεί από όλες τις νομικές ιστοσελίδες που φέρνουν αντίγραφα των CFR και USC (Universal Commercial Code, Παγκόσμιος Εμπορικός Κώδιξ). Ο ορισμός 250.11 είχε σαν τίτλο «ορισμοί» και περιέγραφε τον Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών ως έναν με έδρα το….Πουέρτο Ρίκο, και το IRS (δηλ., η Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) ως o βραχίονας επιβολής του ΔΝΤ.

Εν ολίγοις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ! Το υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, η υπηρεσία επιβολής του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας, βρίσκεται στην πραγματικότητα στο…Πουέρτο Ρίκο και δεν είναι υπηρεσία των ΗΠΑ.

Ας κοιτάξωμεν και πάλι στον κανονισμό 27 CFR 250.11 για τον ορισμό του “Γραμματέως”, όπως υπάρχει σε όλα τα παραπάνω. Ο όρος που καθορίζει το ποιός είναι ο “Γραμματεύς” είναι, “Ο Γενικός Γραμματεύς του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο.” Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο κ Τζακ Λιου (Jack Lew). Θα σας εξηγήσω…

 Άρα, για ποιόν δουλεύει ο κ Jack Lew;Ο Επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της κυβέρνησης, ο Υπουργός δηλ., υπηρετεί ως Προσωρινός Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ, Πρόεδρος των ΔΣ και Διευθύνων Διαχειριστής των καταπιστευματικών ταμείων της Κοινωνικής Ασφάλισης και του προγράμματος Medicare, και ως ο Διοικητής των ΗΠΑ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, της Διαμερικανικής Τράπεζα Ανάπτυξης, της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

(Σημειωτέον: δεν αναφέρονται σε αυτόν ως «γραμματέα» των ΗΠΑ ή ότι η θέση του είναι εκείνη ενός γραμματέως του υπουργικού συμβουλίου του Προέδρου)

Η ταυτότης του γραμματέως δεν βρίσκεται στον τίτλο 26 του USC (δηλ., United States Code, του Κώδικος των ΗΠΑ). Η μόνη αναφορά στην ταυτότητα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών είναι στον κανονισμό 27 του CFR (δηλ., Code of Federal Regulations, ο Κώδιξ Ομοσπονδιακών Κανονισμών) στο τμήμα 250.11 (“ορισμοί”), το οποίο ορίζει συγκεκριμένα: Ο όρος που καθορίζει τον γραμματέα είναι: «Ο Γραμματέας σημαίνει Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο».

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για του λόγου το αληθές….Ο Χένρι Πόλσον, ο Timothy Geithner, ο Τζάκ Λιού και ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών από το 1913 και εξής διορίζονται, αλλά όχι ως μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών είναι ένας εταιρικός «κυβερνήτης» αυτού που είναι γνωστό ως το «Ταμείο» ή «η Τράπεζα» και αρκετές άλλες διεθνείς οργανώσεις. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ δεν ορκίζεται και δεν απαγγέλει κανένα όρκον πίστεως ή / και υπερασπίσεως για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η υποχρέωση αυτού του γραμματέα (κυβερνήτη μάλλον) είναι για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα. Όλοι οι υπάλληλοι του διοικητή του ΔΝΤ πληρώνονται απευθίας από το Ταμείο, ή εκ των κεφάλαιων που παρέχονται στον κυβερνήτη του Ταμείου ειδικά για το σκοπό αυτό. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ο κυβερνήτης του ΔΝΤ ούτε προσλαμβάνεται από την ίδια.

Ο λεγόμενος υπουργός Οικονομικών είναι στην πραγματικότητα ένας κυβερνήτης του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας. Ορίζεται για μια διάρκεια πέντε ετών, διάστημα κατά το οποίο πρέπει να…ΕΚΠΑΤΡΙΣΤΕΙ ως πολίτης των ΗΠΑ ώστε να ορκιστεί ως ο νόμιμος εκπρόσωπος του Ταμείου, και ως ενεργών σύνδεσμος μεταξύ του Ταμείου και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ. To πρώτο και μοναδικό πιστωτικό καθήκον του είναι να προστατεύσει το Ταμείο με κάθε κόστος.

Στο λεξικόν του Black’s Law, 6ος Εκδ., Σελ. 816, λέει τα εξής ότι «το ΔΝΤ είναι ένας οργανισμός του ΟΗΕ» (και ο ΟΗΕ έχει έδρα του την Νέα Υόρκη)

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει Υπουργείον Οικονομικών από το 1921 και εξής» 41 Stat. Κεφ. 214, Σελίδα 654

Το Υπουργείον Οικονομικών των ΗΠΑ αυτό καθ᾽εαυτό αποτελεί πλέον το ΔΝΤ. Προεδρικά Έγγραφα των ΗΠΑ, Τόμος 29, Νο 4, Σελίδα 113, 22 USC 285-288

To 1920-1921, το Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε με το Ανεξάρτητo Υπουργείο Οικονομικών. Κάθε δεκάρα που πληρώνετε σε φόρους, κάθε δεκάρα που συλλέγεται σύμφωνα με οποιαδήποτε πρόφαση για οποιονδήποτε λόγο από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει κατατεθεί απευθείας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και προκειμένου οι ΗΠΑ να λάβει οποιοδήποτε όφελος από αυτές τις καταθέσεις, πρέπει να εκδώσει μια επιστολή των ειδικών τραβηκτικών δικαιωμάτων.

Εκδίδεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ο κάθε αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης. Έχει καταχωρηθεί στο ΔΝΤ το κάθε πιστοποιητικόν γεννήσεως του κάθε πολίτου των ΗΠΑ. Η κάθε κυβέρνηση επιταγή, χρηματοδότηση, επιστροφή φόρου, πληρωμή Κοινωνικής Ασφάλειας, πληρωμή της αναπηρίας, οτιδήποτε και τα πάντα, που φέρει το όνομα του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, εκδίδεται από το ΔΝΤ, μια εταιρεία της οποίας αποτελεί πλέον μέρος η κυβέρνηση των ΗΠΑ καθώς και διατηρεί ένα επίπεδο μετοχών με δικαίωμα ψήφου. Ο μεγαλύτερος μέτοχος του Ταμείου είναι οι ίδιες οι ΗΠΑ.

Φυσικά, όταν μια κυβέρνηση γίνεται ένας μέτοχος με δικαίωμα ψήφου σε οποιαδήποτε εταιρεία, που παραιτείται του κυρίαρχου χαρακτήρος της και αναλαμβάνει τον χαρακτήρα της εταιρείας. (Βλέπε την νομική υπόθεση: Η Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον Η Τράπεζα Planters της πολιτείας Γεωργίας, 6 L.Ed 244, στα Αγγλικά, Bank of the United States vs. Planters Bank of Georgia, 6 L.Ed 244)

Με τη δημιουργία της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τραπέζης των ΗΠΑ το 1913 (The Federal Reserve Bank), δημιούργησε τον μηχανισμό για την ανατροπή οικονομικά του de jure νομισματικού συστήματος καιτο αντικατατέστησε με ένα χάρτινο νόμισμα που λειτουργεί πλεόν ως όργανον δημιουργίας χρέους. Το άρθρο 16 του νόμου Federal Reserve (της Ομοσπονδιακής Τραπέζης, κτλ), ο οποίος έχει κωδικοποιηθεί στο 12 USC 411 (μεταβείστε στο http://www.law.cornell.edu/uscode/12/411.html), δηλώνει ότι «Τα χαρτονομίσματα της Federal Reserve» είναι «οι [νομισματικές] υποχρεώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών.»

Έστι, το «πλήρης πίστη και πίστωση» των Ηνωμένων Πολιτειών υποθηκεύτηκε αναγκαστικά και υποθηκεύτηκε εκ νέου για τα δανειοδοτικά ιδρύματα για την έκδοση εμπορικών χρεόγραφων ως νόμιμο χρήμα. Η κυκλοφορία χαρτονομισμάτων και οι λογαριασμοί των συναλλαγών θα μπορούσαν στη συνέχεια να διογκωθούν κατά 60% και η αγοραστική δύναμη να απομειωθεί και να μειωθεί κατά την αντίστοιχη ποσότητα.

(Σημείωση:. η λέξις «υποθηκεύω» σημαίνει το να δεσμεύει κάποιος μια ιδιοκτησία ως ασφάλεια ή εγγύηση για οφειλή χωρίς την μεταβίβαση της κυριότητος ή της κατοχής)

Επειδή το δημόσιο χρέος έχει σκόπιμα αυξηθεί τα τελευταία είκοσι χρόνια ή και περισσότερο, έχουμε ως έθνος φτάσει σε ένα σημείο πτώχευσης. Το εθνικό μας χρέος υπερβαίνει σήμερα την καθαρή αξία μας. Είναι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, γνωστός και ως ο κυβερνήτης του ΔΝΤ, που διευκολύνει τις συμφωνίες και αποδέχεται την εξασφάλιση της γης των ΗΠΑ έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών για λογαριασμό του εργοδότη του, την Παγκόσμια Τράπεζα / ΔΝΤ.

Μπαίνουν τώρα στη σκηνή οι «πράκτορες των εσόδων».

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ κρατική υπηρεσία το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων).

Δεν μπορεί να βρεθεί στον τίτλο 31, αλλά δεν μπορεί επίσης να βρεθεί πουθενά στο σύνολό του τίτλου 5 USC (του Κώδικος των ΗΠ) ο οποίος έχει να κάνει με την οργάνωση της κυβέρνησης και τους υπαλλήλους της:

Πάμε στη συνέχεια να κοιτάξουμε τον Κώδικα 27 των Ομοσπονδιακών Κανονισμών (CFR) Ενότητα 250.11 και εκείθεν θα βρείτε τον ορισμό του «πράκτορα των εσόδων.» Ο εν λόγω ορισμός έχει ως εξής:

«Ο κάθε δεόντως εξουσιοδοτημένος πράκτωρ (εκπρόσωπος) της Εσωτερικής Υπηρεσίας Εσόδων της Κοινοπολιτείας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο.» Χαρακτηρίζονται έτσι ΟΛΟΙ αυτοί οι πράκτορες εσόδων? Όλα απασχολούνται από το Υπουργείο Οικονομικών που λειτουργεί από την έδρα του στο….ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ και δεν πληρώνουν ούτε φόρους ούτε κανενός είδους έσοδα στις ΗΠΑ. Λειτουργούν ως ο βραχίονας επιβολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.Το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) λειτουργεί ως μια υπηρεσία συλλογής που εργάζεται για ξένες τράπεζες και λειτουργούν εκ Πουέρτο Ρίκο κάτω από το χρώμα του νόμου που αναφέρεται ως: η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αλκοόλ (“FAA”, Federal Alcohol Administration). Έχει κηρυχθεί αντισυνταγματικό εντός των 50 πολιτειών των ΗΠΑ από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην περίπτωση των ΗΠΑ εναντίον Κωνσταντίνου, 296 US 287 (1935) [στα Αγγλικά: U.S. v. Constantine, 296 U.S. 287 (1935)]».
  
-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες
  
ΠΗΓΗ: greeknewsondemand.com


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.