ΕΣΚΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΓΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣ!!!Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί Η ΑΜΕΡΙΚΗ και Η ΡΩΣΙΑ και πολλές χώρες της ΕΕ......ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ;;;;
 ΕΣΚΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΓΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣ!!!Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί Η ΑΜΕΡΙΚΗ  και Η ΡΩΣΙΑ  και πολλές χώρες της ΕΕ......ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ;;;;Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες μέρες στο Αιγαίο ενώ τόσο το Πολεμικό μας Ναυτικό όσο και η Ελληνική Ακτοφυλακή,βρίσκονται υπ’ατμόν.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες,η Τουρκία σκοπεύει να επιχειρήσει κάτι,ενδεχομένως και μέσα στις επόμενες ώρες κοντά στα Δωδεκάνησα ή σε κάποιο από τα νησιά,17 στο σύνολο,των οποίων η Άγκυρα αμφισβητεί την ελληνική κυριότητα.
Η ελληνική πλευρά αναφέρει χαρακτηριστικά: Η Αγκυρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα το ουσιαστικό. Οι ένοπλες δυνάμεις της είναι πληγωμένες βαριά από τα τελευταία γεγονότα. Η χώρα είναι εγκλωβισμένη σε τέσσερις πολέμους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιχειρήσει κάποια κίνηση εντυπωσιασμού. Αν το πράξουν θα τους κτυπήσουμε με ότι διαθέτουμε. Να είναι σίγουροι για αυτό».
 Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως  δύο ελληνικά υποβρύχια,ενδεχομένως να αυξηθεί ο αριθμός τους,είναι σε θέση μάχης έξω από τουρκικούς ναυστάθμους.
Επιπρόσθετα λόγω της αυξημένης διπλωματικής κινητικότητας για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι πρεσβευτές των ΗΠΑ και της Ρωσίας και πολλών χωρών της ΕΕ
Γίνεται ξεκάθαρο πια πως:«Η Ελλάδα δεν θα ανεχθεί την ελάχιστη αμφισβήτηση στην πράξη της εθνικής της κυριαρχίας».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.