ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!''ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ'' ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο Β. ΠΟΥΤΙΝ!!!Η ΡΩΣΙΑ!!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ!!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!''ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ'' ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ  ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο Β. ΠΟΥΤΙΝ!!!Η ΡΩΣΙΑ!!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ!!!!


Η Ρωσία αναμένεται να γίνει η κυρίαρχη ευρωπαϊκή οικονομία μέχρι το 2050, με ΑΕΠ που θα αγγίξει τα 7 τρις δολάρια, σύμφωνα με έρευνα μίας εκ των μεγαλυτέρων εταιριών παροχής υπηρεσιών λογιστικής PwC.

Με την έκθεση που φέρει τον τίτλο «Η μελλοντική εικόνα: πως θα είναι ο παγκόσμιος οικονομικός συσχετισμός το 2050;», γίνεται η κατανομή 32 χωρών με βάση το ΑΕΠ κατά την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης (PPP).

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, ΑΕΠ της Κίνας θα έχει φτάσει τα 58,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, εκείνο της Ινδίας τα 44 τρισ., ενώ των ΗΠΑ στα 34,1 τρισ. Ευρώ, με αποτέλεσμα οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και η Γερμανία, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να χάνουν τις θέσεις τους.

Σημειώνεται ότι, «περιμένουμε αυτή η ανάπτυξη να έρθει κυρίως από τις αναδυόμενες αγορές και τις αναπτυσσόμενες χώρες, με τις οικονομίες των χωρών των E7 Βραζιλία, Κίνα, Ινδία, Ινδονησία, Μεξικό, Ρωσία και Τουρκία να αναπτύσσονται με ετήσιο ρυθμό 3,5% στα επόμενα 34 χρόνια, συγκρινόμενο με το 1,7% των ανεπτυγμένων χωρών της G7 όπως του Καναδά, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ».


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.