ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΤΗΝ ΒΑΘΙΑ …ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ….

Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕΥ-ΘΗ-ΚΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (από τον 9ο του 2011!) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ‘ΣΗΜΑ’ ΣΤΑ …ΡΟΥΧΑ!
ΓΙΑΤΙ;
ΑΚΟΥΣΤΕ: «ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ Η Θ Η» !!!!!! (ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ !!!)

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ …»ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ» ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ; ΚΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΕΠΑΝΩ; ΤΗΝ …Π Α Τ Η Σ Α Τ Ε!
Το σφυροδρέπανο δεν μπορεί να καταχωρηθεί ως σήμα ρούχων στην ευρωπαϊκή αγορά, διότι αντίκειται στα χρηστά ήθη ορισμένων κρατών μελών, ιδίως της Ουγγαρίας, (αποφάνθηκε απο το 2011!) το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Το ζήτημα αυτό προέκυψε το 2006, οπότε η ‘Couture Tech Ltd’, εταιρία σχετιζόμενη με τις διεθνείς δραστηριότητες ενός Ρώσου σχεδιαστού ρούχων, κατέθεσε ενώπιον του Γραφείου των κοινοτικών σημάτων της ‘ Ε.Ε.’ αίτηση περί καταχωρίσεως ως εγκεκριμένου για την ευρωπαϊκή αγορά σήματος των ρούχων της, ενός εμβλήματος της πρώην Ενώσεως Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (ΕΣΣΔ) το οποίο είχε σε περίοπτη θέση ένα …σφυροδρέπανο!

Το ευρωπαϊκό Γραφείο ΑΠΕΡΡΙΨΕ την αίτηση με το επιχείρημα, ότι το σήμα αυτό θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντίθετο στα ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ενός τμήματος του ευρωπαϊκού πληθυσμού, το οποίο ζει σε ένα τμήμα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και το οποίο είχε τελέσει υπό το σοβιετικό καθεστώς!

Η ‘Couture Tech Ltd’ πείσμωσε (!) και προσέφυγε στην συνέχεια στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο κατά της αποφάσεως του Γραφείου των κοινοτικών σημάτων.

Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο απέρριψε ΞΑΝΑ την προσφυγή, σημειώνοντας ότι ο κοινοτικός κανονισμός για τα κοινοτικά σήματα, προβλέπει ότι «ένα σήμα δεν πρέπει να γίνεται δεκτό, αν αντίκειται στην …δημόσια τάξη και στα χρηστά ήθη, και τούτο έστω και αν οι ανωτέρω λόγοι ισχύουν μόνον, εντός ενός κράτους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως»!!!

Ειδικότερα το Ευρωπαϊκό δικαστήριο έλαβε υπ΄όψιν του την περίπτωση της Ουγγαρίας, όπου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, «το σφυροδρέπανο και ο ερυθρός αστέρας με πέντε βραχίονες» θεωρούνται ως «σύμβολα αυταρχισμού», η δε χρήση τους αντίκειται στην δημόσια τάξη!

ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ, πώς η …»πεισματάρα» εταιρεία, δεν φθάνει που έχασε τις δίκες, αλλά ΠΛΗΡΩΣΕ και ΟΛΑ τα δικαστικά έξοδα, αφού της τα επεδίκασε το Ευρ.Δικαστήριο!

[Άν υπάρχουν τίποτε δύσπιστοι, ή απλώς …ερυθρο-χαζοβιόληδες, ιδού και η σχετική ιστοσελίδα, ώστε να αναγνώσουν την δικ.απόφαση στα ελληνικά! eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:62010TJ0232:EL:HTML]

Να υπογραμμισθεί πώς σε αρκετές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, το σφυροδρέπανο θεωρείται σύμβολο «ο λ ο κ λ η ρ ω τ ι κ ή ς και ε γ κ λ η μ α τ ι κ ή ς ιδεολογίας», και η δημόσια προβολή του, όπως και άλλων κομμουνιστικών συμβόλων, όπως το κόκκινο αστέρι, θεωρείται ποινικό αδίκημα!

Η Ουγγαρία, η Λετονία, η Λιθουανία και η Πολωνία, έχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ το σφυροδρέπανο, ΜΑΖΙ με άλλα κομμουνιστικά σύμβολα.

Όσοι βρεθούν ένοχοι για κατοχή, παραγωγή, ή διανομή των κομμουνιστικών συμβόλων στην Πολωνία, καταδικάζονται σε φυλάκιση δύο ετών!

Παρόμοιος νόμος συζητήθηκε να εφαρμοστεί στην Εσθονία, αλλά τελικά δεν πέρασε. Οι υπουργοί Εξωτερικών της Λιθουανίας, της Λετονίας, της Βουλγαρίας, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Τσεχικής Δημοκρατίας ζήτησαν, το 2010, να υπάρξει μια πανευρωπαϊκή ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ των κομμουνιστικών συμβόλων, προτρέποντας την Ε.Ε. «να π ο ι ν ι κ ο π ο ι ή σ ε ι την έγκριση, ή άρνηση, ή υποβάθμιση των κομμουνιστικών εγκλημάτων», δηλώνοντας ότι «η άρνηση των εγκλημάτων αυτών θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο, όπως η άρνηση του Ολοκαυτώματος και πρέπει να απαγορεύεται από το νόμο «… (Από την ιστοσελίδα ‘κόκκινοςουρανός’)

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

loading...
Από το Blogger.