ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!Financial Times!!!ΔΝΤ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!!!«Η Ελλάδα καταρρέει, φύγετε τώρα»!!!ΣΤΙΣ 6 Φεβρουαρίου αφού θα υπάρχει αδιέξοδο, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ αφήνοντας την Ελλάδα να «βουλιάξει»!!!

Financial Times!!!ΔΝΤ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!!!«Η Ελλάδα καταρρέει, φύγετε τώρα»!!!ΣΤΙΣ 6 Φεβρουαρίου
αφού θα υπάρχει αδιέξοδο, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ αφήνοντας την Ελλάδα να «βουλιάξει»!!!
 Εμπιστευτική έκθεση του ΔΝΤ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα, αν δεν βρεθεί άμεσα μια λύση.

Σύμφωνα με την έκθεση, όπως αναφέρουν οι Financial Times, το δημόσιο χρέος της χώρας μας «καλπάζει» και αναμένεται να εκτιναχθεί στο τριπλάσιο του ετήσιου ακαθάριστου προϊόντος.

Το πρόβλημα, όπως επισημαίνεται, δεν μπορεί να λυθεί ούτε με τις μεταρρυθμίσεις, ούτε με την ανάπτυξη αλλά μόνο αν υπάρξει μια σημαντική ελάφρυνση χρέους.

Η έκθεση συντάχθηκε από το προσωπικό του Ταμείου εν όψει της συνόδου του Δ.Σ. στις 6 Φεβρουαρίου για να αποφασιστεί η συμμετοχή του στο πρόγραμμα των 86 δις για την Ελλάδα και όπως υπογραμμίζεται, αν οι κυβερνήσεις της Ευρώπης δεν συμφωνήσουν σε μείωση του χρέους, κάτι που επιθυμεί το ΔΝΤ για να καταστεί βιώσιμο τότε το Ταμείο θα αποχωρήσει αφού θα υπάρχει αδιέξοδο, αφήνοντας την Ελλάδα να «βουλιάζει».


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.