ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ CAPITAL CONTROLS!!!Η Υπόθεση στο Αρχείο!!!Στην αρχειοθέτηση της δικογραφίας για την επιβολή των capital controls προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές!!!Κανείς δεν θα πληρώσει για όλα όσα υπέστησαν οι Έλληνες!!!ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ......ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ CAPITAL CONTROLS!!!Η Υπόθεση στο Αρχείο!!!Στην αρχειοθέτηση της δικογραφίας για την επιβολή των capital controls προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές!!!Κανείς δεν θα πληρώσει για όλα όσα υπέστησαν οι Έλληνες!!!


CAPITAL CONTROLS
Κανείς δεν θα πληρώσει για όλα όσα υπέστησαν οι Έλληνες!!
Στην αρχειοθέτηση της δικογραφίας για την επιβολή των capital controls προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές!
Μετά από έρευνα σχεδόν ενός έτους, η Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφάσισε να βάλει στο αρχείο την υπόθεση, καθώς δικαστικές πηγές λένε ότι δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινης πράξης. Η αρχειοθέτηση επικυρώθηκε και από την Εισαγγελία Εφετών.
Η έρευνα άρχισε μετά τις αναφορές πολιτών, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι η επιβολή capital controls, τον Ιούλιο του 2015 είχε, μεταξύ άλλων, ως αποτέλεσμα να περιέλθουν σε δεινή οικονομική κατάσταση και να μην μπορούν να καλύψουν ακόμα και βασικές καθημερινές τους ανάγκες.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργήθηκε με άκρα μυστικότητα, εξετάστηκαν μάρτυρες μεταξύ των οποίων και οικονομολόγοι και συγκεντρώθηκαν έγγραφα από τις αρμόδιες αρχές, με τον εισαγγελέα να ερευνά εάν οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων ελήφθησαν εξ ανάγκης ή μπορούσαν να αποτραπούν με άλλη λύση.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το πόσο γρήγορα ξεχάστηκαν οι κλειστές τράπεζες, οι μεγάλες ουρές στα ATM, στα βενζινάδικα και στα σούπερ μάρκετ, τα λουκέτα που επήλθαν εξαιτίας των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, τα αμέτρητα ρεπορτάζ για την αγωνία και την ανασφάλεια των Ελλήνων και όλες οι υπόλοιπες συνέπειες των capital controls (βλέπε ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ), που έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή μας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.