Πρόσω ολοταχώς για ελληνοτουρκική σύγκρουση!!!Τι μετέφεραν οι Τούρκοι απέναντι από τα νησιά και τον Έβρο!!!(ΒΙΝΤΕΟ)ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!Καλλιόπη Σουφλή

Πρόσω ολοταχώς για ελληνοτουρκική σύγκρουση!!!Τι μετέφεραν οι Τούρκοι απέναντι από τα νησιά και τον Έβρο!!!(ΒΙΝΤΕΟ)ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!Καλλιόπη Σουφλή

  Οι ελληνικές θέσεις και τα οπλικά συστήματα θα βρεθούν κάτω από τον απόλυτο έλεγχο της «απέναντι» πλευράς.


Μιλάμε δηλαδή για ένα πλέγμα σύγχρονων συστημάτων με τα οποία «εγκλωβίζεται» από την τουρκική στρατιωτική ηγεσία   ειδικά το Αιγαίο για μελλοντικές πολεμικές επιχειρήσεις.
Περιττό να τονίσουμε ότι η Τουρκία αποκτά συνεχώς στρατιωτικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο, και στους τρεις κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πράξει αυτό που » επιθυμεί».


Κάποιοι αφυπνισμένοι και γνώστες, προειδοποιούσαν καιρό τώρα... μέσα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ (Μανώλης Χατζησάββας, ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ, Αρχάγγελος ON CNADE... κι άλλοι) και κάποιοι  χρυσαυγίτες και βασιλοχουντικά σταγονίδια εξ ομογένειας,  τους λοιδωρούσαν... και συνεχίζουν να τους λοιδωρούν...(δείτε όλες τις προειδοποιήσεις τους στην σελίδα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και στην στήλη "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ" με τα ονόματά τους ως tags)

Όταν ανάψει η φωτιά και ο ... αγαπημένος τους Ντόναλντ Τράμπ, δεν κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του... θα λουφάξουν...

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

Μας αποκοιμίζουν τα ΜΜΕ του παρακράτους, της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας,  με την δήθεν τρομοκρατία, ενώ στην πραγματικότητα οι "τρομοκράτες" είναι εν γνώσει ή εν αγνοία τους δικά τους όργανα, για να μην δούμε την τραγωδία που έρχεται...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ 7.5000.000 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ... ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!


Καλλιόπη Σουφλή

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )Σε παλαιότερο άρθρο μας με τίτλο (ΚΙΝΔΥΝΟΣ- Τοποθετούν συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου «Koral» απέναντι από τα νησιά μας οι Τούρκοι!), είχαμε επισημάνει ότι η Τουρκία έχει προχωρήσει εδώ και καιρό στην τοποθέτηση χερσαίων συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου CORAL, στις μικρασιατικές ακτές απέναντι από τα νησιά μας,  για λογαριασμό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες θωρακισμένα οχήματα  τύπου Cobra εφοδιασμένα με σύστημα  METRAVIB Pilar V τοποθετούνται σταδιακά στον Έβρο, στις ακτές της Μικράς Ασίας, απέναντι από τα κοντινά με την τουρκική ενδοχώρα νησιά μας καθώς και στα συρο-τουρκικά σύνορα.

Το METRAVIB Pilar V είναι ένα σύστημα που εντοπίζει με τρομερή και απόλυτη ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο, τους πυροβολισμούς από όπλα μεσαίου διαμετρήματος από μικρές και μεσαίες αποστάσεις με βάση τα ηχητικά κύματα που παράγονται από τον πυροβολισμό.


Ο τουρκικός στρατός ήδη έχει εγκαταστήσει αυτό το  ολοκληρωμένο σύστημα ακουστικής ανίχνευσης πυροβολισμών με την ονομασία  Metravib Pilar V σε  τουλάχιστον 80 τροχοφόρα θωρακισμένα οχήματα Cobra .


Σε σύγκριση με προηγούμενα συστήματα το Pilar V είναι πιο «στιβαρό» και ακριβές. Το σύστημα «φιλτράρει» εξονυχιστικά  κάθε εξερχόμενο πυροβολισμό προσδιορίζοντας με ακρίβεια το σημείο από το οποίο προήλθε. Μπορεί να ανιχνεύσει τα πυρά από αυτόματα τυφέκια , καθώς και μεσαίου διαμετρήματος πυροβόλα .


Στην συνέχεια όπως είναι κατανοητό εφόσον το σύστημα δώσει τα απαιτούμενα στοιχεία….τα τουρκικά  πυροβόλα, όλμοι, συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών , είτε  οποιοδήποτε σύστημα όπλων καμπύλης τροχιάς  θα δύναται να «εξουδετερώσει» την «απειλή» μέσα σε μικρό διάστημα.


Ο ακουστικός  αισθητήρας είναι τυπικά τοποθετημένος στην οροφή του ειδικού θωρακισμένου οχήματος παρέχοντας κάλυψη 360 ° , και δίνοντας στοιχεία για «εισερχόμενους»  πυροβολισμούς με ακρίβεια εντός ± 2 ° και ± 3 ° σε ανύψωση. Η ακρίβεια φάσματος  δηλώνεται ως ± 10%.
Το Pilar V έχει επίσης  ενσωματωμένη μονάδα πλοήγησης και η θέση του σκοπευτή εμφανίζεται στην οθόνη του χειριστή, η οποία ενημερώνεται με τις κινήσεις του οχήματος.


Σε απόλυτο  συνδυασμό με τον χερσαίο παρεμβολέα Koral επί  κινητού οχήματος της εταιρείας  Aselsan το οποίο είναι τοποθετημένο σε  ειδικό  όχημα  8×8, το οποίο είναι εφοδιασμένο με ραντάρ ηλεκτρονικής υποστήριξης (CORAL), οι ελληνικές θέσεις και τα οπλικά συστήματα θα βρεθούν κάτω από τον απόλυτο έλεγχο της «απέναντι» πλευράς  .

Επισημαίνεται ότι το σύστημα CORAL χρησιμοποιείται και για τον εντοπισμό στόχων, και την ταυτοποίηση, εναέριων , επίγειων και θαλάσσιων στόχων έχοντας εμβέλεια 100 χιλιομέτρων . 


Επίσης,  ΤΠΚ και τα άλλα πλοία του ελληνικού στόλου θα βρεθούν κάτω από τον κίνδυνο του τουρκικού αντιαρματικού πυραυλικού  συστήματος Mizrak-U UMTAS (Uzun Menzilli Tanksavar Sistemi), το οποίο έχει τοποθετηθεί σε άγνωστο  αριθμό μικρών  ταχύπλοων σκαφών ONUK MRTP® 33 Fast Patrol / Attack Craft  κλάσης Κ, τα οποία αποτελούν τον μεγαλύτερο εφιάλτη στο Αιγαίο.


Μιλάμε δηλαδή για ένα πλέγμα σύγχρονων συστημάτων με τα οποία «εγκλωβίζεται» από την τουρκική στρατιωτική ηγεσία   ειδικά το Αιγαίο για μελλοντικές πολεμικές επιχειρήσεις.

Περιττό να τονίσουμε ότι η Τουρκία αποκτά συνεχώς στρατιωτικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο, και στους τρεις κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πράξει αυτό που » επιθυμεί».


Σαφώς όμως και χωρίς ίχνος υπερβολής,   οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις , οι οποίες χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στο ΝΑΤΟ,  θα κάνουν το καθήκον τους στο ακέραιο σε πιθανή σύγκρουση, αλλά απαιτείται και η εσπευσμένη απόκτηση νέων εξελιγμένων συστημάτων από την πλευρά μας το ταχύτερο δυνατό, για να  «ψαλιδιστούν» οι φιλοδοξίες της «απέναντι πλευράς» το συντομότερο……..
πηγη
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.