ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!Την Ευχή τους να έχουμε και να αξιωθούμε να τους δούμε από κοντά!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
Την Ευχή τους να έχουμε και να αξιωθούμε να τους δούμε από κοντά!!!
 

Δεν φοβήθηκαν ούτε την υπερδύναμη, ούτε τους άρχοντες του κόσμου τούτου. Μισήθηκαν, αλλά και αγαπήθηκαν.

Ταπεινώθηκαν, συκοφαντήθηκαν, βασανίστηκαν και όταν θανατώθηκαν έσκισαν τον Ουρανό με την άνοδό τους στον Παράδεισο, στην Αληθινή Ζωή, στην Πραγματική Φωτεινή Πατρίδα.
Δώδεκα αγράμματοι άνθρωποι άλλαξαν ολόκληρο τον πλανήτη και μέχρι σήμερα ο αντίλαλος της φωνής τους αναπλάθει ψυχές, ελέγχει, σκορπάει το Φως.
Δώδεκα αγράμματοι, που ξεκινήσαν για την καλή Αποστολή και έγιναν οι Απόστολοι του Θεού και ο τρόμος των δαιμόνων.

Κάποτε Δώδεκα άνθρωποι άλλαξαν ολόκληρο τον πλανήτη και εμείς σήμερα δεν μπορούμε να αλλάξουμε ούτε την πόλη μας, ούτε τη γειτονιά μας... και κυρίως ούτε τους εαυτούς μας.

Άλλοι μέσα από το λόγο και από τη γνώση και άλλοι μέσα από το σιωπηλό παράδειγμα και την προσευχή, έγιναν Ισαπόστολοι και μιμητές της Χάρης τους στην πάροδο των Αιώνων.

Την Ευχή τους να έχουμε και να αξιωθούμε να τους δούμε από κοντά στην Φωτεινή Πατρίδα.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.loading...
Από το Blogger.